Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 листопада 2018 року 11:26

Урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України

 Однією із суттєвих ознак сучасного демократичного суспільства є свобода слова та вільний доступ до інформації. Радіо, телебачення та зв’язок – незмінні супутники сучасності та  цивілізації. Завдяки цим засобам інформації люди можуть залишатися в курсі останніх подій в країні і світі, швидко і комфортно спілкуватися, відпочити та розширювати свій кругозір.

Завдяки об’єктивним та якісно поданим фактам, вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянська думка суспільства, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
   У День працівників радіо, телебачення та зв’язку України секретар міської ради Тетяна Чайка привітала колектив „Телерадіокомпанії „Пирятин“ з професійним святом. Побажала всім присутнім міцного здоров’я, творчої наснаги, професійного зростання, злагоди та благополуччя.

Також перед офіційною частиною, керівником малого підприємства „Надія“ Володимиром Кривобоком було представлено нового директора „Телерадіокомпанії „Пирятин“ Лілію Руроєву.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua