Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 листопада 2018 року 11:24

Із засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту

 В рамках підготовки до чергової сесії  12 листопада 2018 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Члени комісії заслухали інформацію начальника управління економіки Ірини Солдатової про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року в частині повноважень цієї комісії. Також заслухали та детально обговорили інформацію щодо виконання двадцяти чотирьох програм Пирятинської міської ради, яку надали відповідальні виконавці програм: начальник управління соціального захисту Пирятинської райдержадміністрації Володимир Гудзь, головний лікар Пирятинської центральної районної лікарні Олександр Гаркавенко, головний лікар Пирятинського центру первинної медичної допомоги Ірина Дядькова, директор Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко та інші.

Комісія рекомендувала сесії міської ради інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку за 9 місяців 2018 року взяти до відома; виконавцям місцевих (регіональних) програм, які фінансуються за рахунок коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади та з інших джерел, забезпечити своєчасне та в повному обсязі виконання заходів програм відповідно до виділених у 2018 році коштів. Частину заходів, які не були реалізовані впродовж 2018 року в зв’язку з недофінансуванням, запропоновано включити до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Крім того, розглянуто та рекомендовано сесії міської ради затвердити проекти рішень про внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення на 2018 рік,  до Програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на 2018 рік, про перейменування Пирятинської школи естетичного виховання на Пирятинську школу мистецтв та внесення змін до Статуту цього закладу.

Розглянуто низку листів щодо виділення коштів з бюджету міської об’єднаної територіальної громади на лікування хворим громадянам, забезпечення житлом та автомобілем багатодітних родин. Фахівцям виконавчого комітету міської ради рекомендовано проаналізувати юридичні аспекти та фінансові можливості для вирішення цих питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua