Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 листопада 2018 року 17:36

Урочистості до дня працівників культури

Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Пирятинській школі естетичного виховання відбулися урочистості та святковий концерт. Культура – простір, в якому проходить все життя кожної людини, адже всі ми є носіями традицій та звичаїв. Споконвіку пісня й танок, музика й слово, вироби майстрів народного мистецтва були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію на краще майбутнє.

Найтепліші слова привітання і найщиріші слова вдячності на адресу працівників висловили міський голова Олексій Рябоконь та  начальник відділу культури і туризму міської ради Лідія Прокопенко.

За високу майстерність, творчу працю задля примноження духовної скарбниці пирятинської громади, особистий внесок у розвиток та збереження національної культури кращі працівники культури та майстри були нагороджені грамотами міської ради.

Своїх колег зі святом привітали директор Калиновомостівського сільського Будинку культури Євгенія Гурова, виконувач обов’язків  директора Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості Сергій Козін та  майстриня з Олександрівки Ніна Клітко, яка була нагороджена грамотою Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації, а викладачі школи подарували присутнім святковий концерт та гарний настрій.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua