Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 листопада 2018 року 16:07

День народження музею

07 листопада вже стало традицією вітати Пирятинський краєзнавчий музей з Днем народження. З цієї нагоди до музею прийшли друзі та пошановувачі історії рідної Пирятинської землі.

З привітальним словом виступила директор музею Наталія Купріян. Учениця 8-а класу Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи № 6 Дарина Шевченко розповіла вірш, а вихованці школи естетичного виховання брати Роман та Олександр Нагорні, Роман Гуров зіграли на музичних інструментах. Присутні насолодилися грою на бандурі Софії Заїки.        

Одночасно гості могли оглянути виставку робіт, присвячену пам’яті місцевого художника Вадима Ткаченка, який протягом свого життя активно співпрацював з краєзнавчим музеєм та залишив після себе багату художню спадщину. До подарунків долучилася сестра художника Юлія Кабушка та товариш покійного Валерій Квач, які передали до фондів музею його художні роботи та особисті речі.

Наприкінці Олександр Рудковський передав музею книги та дукачі, які придбані та передані на вічне зберігання нашою землячкою  Ольгою Герасим’юк та анонсував найближчим часом виставку дукачів і старовинних печаток Пирятина, подарованих музею пані Ольгою.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua