Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2018 року 23:24

У Миргороді презентували План дій для покращення якості надання адміністративних послуг

1 листопада в Миргороді відбулося засідання у рамках  проекту Академії Фольке Бернадотта „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. На заході було презентовано План дій щодо впровадження принципів верховенства права при наданні адміністративних послуг, повязаних із земельними питаннями. Партнерами проекту виступають національний університет „Києво-Могилянська академія“ та соціальна агенція "ФАМА". Вперше в рамках Проекту в презентації Плану дій брали участь місто-партнер. Пирятинську міську раду представляли керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лариса Кочур, секретар міської ради Тетяна Чайка,  керівник ЦНАПу Людмила Коваль та начальник загального відділу та інформаційного забезпечення Тетяна Нестерець.

Присутніх на цьому заході привітали Миргородський міський голова Сергій Соломаха та координатор проекту Юлія Седик. Керуючий справами виконкому Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко озвучила запропоновані кроки першого та другого рівня пріоритетності, які  направлені на розроблення документів та стандартів на місцевому рівні.   Про рекомендації для регулювання проблем національного рівня, які мають вплив на реалізацію принципів верховенства права на місцевому рівні, інформували експерт проекту Соціологічної агенції „FAMA“ Мар’яна Малачівська-Данчак та юрист-консультант агенції Зоряна Христина.

Лариса Кочур поділилася досвідом Пирятинської міської ради щодо реалізації Плану дій по впровадженню принципів верховенства права (відкритості, прозорості, доступності, законності, підзвітності та право на оскарження) в об’єднаній громаді. Коротко  розповіла про  діяльність ЦНАПу та моніторинг якості надання адмінпослуг, роботу з персоналом (дослідження щодо професійного вигорання, підвищення кваліфікації працівників), розробку веб-порталу „SMART Пирятин“ та 11 електронних сервісів, налагодження комунікації з жителями  ОТГ. Крім того, вона висловила слова вдячності  команді Проекту за співпрацю та нові знання, які сприяли формуванню нових підходів у роботі виконавчого комітету, спрямованих на створення комфортних, безпечних умов проживання та надання якісних адміністративних послуг в громаді. 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua