Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 листопада 2018 року 08:07

Реформа освіти в дії

14 листопада освітяни Полтавського району відвідали з дружнім візитом Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду. Зустріч проведено з метою  обміну  досвідом об’єднаних громад щодо впровадження реформи децентралізації в галузі освіти: створення освітнього округу, бюджетна самостійність закладів, організація харчування учнів.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав делегатів і висвітлив пріоритетні напрями діяльності Пирятинської ОТГ в галузі освіти. Тамара Коваленко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради, Микола Василенко, Лариса Пономаренко, Лариса Шкурупій, директори  шкіл розповіли про функціонування опорних закладів як центру децентралізованого управління в об’єднаній територіальній громаді, про створення освітнього середовища для розвитку особистості в межах освітнього округу, поділилися досвідом щодо забезпечення гарячого харчування учнів та впровадження  систем оплати сніданків та обідів  за допомогою пластикових карток „ЮніорБанку“ АТ КБ „ПРИВАТБАНК“.  

Гості почули з перших вуст, як працюється в нових умовах під  час реформи, а також  ознайомилися з роботою Пирятинського ліцею, Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 та Пирятинською   загальноосвітньою школою I-III № 4.   

Зустріч була цікавою та змістовною для обох сторін.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua