Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2018 року 08:18

На засіданні виконавчого комітету

 31 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Основними питаннями обговорення та прийняття рішень було встановлення тарифу ДП „Пирятинтеплопостачання“ на  послугу з централізованого опалення для населення  та постачання теплової енергії для ДНЗ „Ромашка“ затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд та затвердження калькуляцій на надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються КП „Каштан“. Варто зазначити, що на послугу з централізованого опалення для мешканців будинку № 33 по вул. Коцюбинського встановлено тариф 35,20 грн за 1 кв.м загальної опалювальної     площі,  з постачання теплової енергії для ДНЗ „Ромашка“ за 1 Гкал – 1917,69 грн. (з ПДВ). Індивідуальні технологічні нормативи використання питної води Пирятинськими госпрозрахунковими спорудами потрібні для нормування водокористування самого підприємства, розраховані за відповідною методикою і встановлені на п’ять років. Стосовно ж КП Каштан, то затвердження нових калькуляцій на надання послуг з благоустрою населених пунктів зумовлено збільшенням розміру прожиткового мінімуму та вартості паливо-мастильних матеріалів.  

 Вже стало доброю традицією проведення в передноворічні дні конкурсу на краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської міської ОТГ до Нового 2019 року. Членами виконкому прийнято відповідне рішення. Конкурс стартує 28 листопада і триватиме до 27 грудня. Основними критеріями конкурсного відбору є: оригінальність, використання новорічної тематики і святкове оформлення вітрини (вікон, балконів) та фасаду об’єкта, використання світло-технічних елементів  в оформленні внутрішнього інтер’єру та прилеглої до об’єкта території. 

 Потім члени виконкому обговорили питання щодо створення міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та затвердили положення про неї. Головний спеціаліст управління економіки-інспектор праці Йощенко Юлія проінформувала про функції інспектора, проведену роботу щодо легалізації виплати заробітної плати, виявлення прихованої зайнятості та підвищення рівня соціальної захищеності найманих  працівників.

 Крім того, прийняті рішення щодо упорядкування адресного господарства міста: присвоєння адреси житловим будівлям та земельній ділянці.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua