Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 листопада 2018 року 15:37

В ході підготовки до чергової сесії формується проект порядку денного

20 листопада в рамках підготовки до сорок п’ятої сесії відбулося зведене засідання постійних комісій міської ради. Його проведення ініціювали земельна та житлово-комунальна комісії міської ради з метою більш ґрунтовного вивчення основного питання порядку денного – звіту про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року. На засідання були запрошені керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, а також керівники підприємств, установ та організацій, які отримують кошти бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм Пирятинської міської ради.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова подала розлогу інформацію про хід виконання завдань і заходів Плану. Секретар міської ради Тетяна Чайка доповнила виступ, проінформувавши, що звіти про хід виконання програм Пирятинської міської ради обговорювалися на засіданнях профільних комісій. Кожна з них розглядала ті програми та заслуховувала ті розділи звіту, які віднесено до їхніх повноважень. В ході розгляду було напрацьовано низку рекомендацій відповідальним виконавцям програм.  

Крім того, відповідно до чинного законодавства, звіт про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ за 9 місяців цього року попередньо обговорювався на засіданні виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому висловили ряд зауважень та схвалили проект рішення, який виноситься на розгляд та затвердження сесії. Текст звіту був доопрацьований з урахуванням цих зауважень та розміщений на веб-сайті міської ради в розділі „Проекти рішень сесії“.

Крім зазначеного звіту, на розгляд сесії планується винести ще понад тридцять питань. Проекти рішень, крім проектів із земельних питань, пройшли процедуру розгляду та обговорення на профільних комісіях. Таким чином, до проекту порядку денного чергової сесії, відповідно до рекомендацій профільних комісій, за згодою депутатів, присутніх на зведеному засіданні, включено двадцять два питання.

Остаточні рекомендації щодо включення до порядку денного земельних питань будуть сформовані після засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, яке заплановано на 22 листопада.  

На зведеному засіданні було узгоджено дату проведення сесії. Пленарне засідання перенесено з 30 листопада на 04 грудня.

У зведеному засіданні постійних комісій міської ради взяли участь 12 депутатів. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua