Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 листопада 2018 року 13:59

Конструктивна співпраця бізнесу, влади та місцевої громади

13 листопада з офіційним візитом Пирятинщину відвідав Надзвичайний Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Мартін Хагстрьом. В Пирятині він побував на елеваторному комплексі ТОВ „Баришівська зернова компанія“ - дочірньому підрозділі шведської корпорації BZK „Grain Alliance“.   У зустрічі взяв участь міський голова Олексій  Рябоконь.

На сьогодні ТОВ „Баришівська зернова компанія“ — стабільне підприємство, в якому працюють 60 працівників  з числа жителів нашої ОТГ та району. Підприємством здійснюється обробіток землі із застосуванням сучасних технологій. Крім того, збудовані термінали для накопичення зерна. Потужність одночасного збереження зерна становить 89 тис.тон.

Учасники заходу ознайомилися з  технічною новацією на підприємстві, а саме  енергоефективною  технологією сушіння зерна, яку шведські інвестори успішно впроваджують в Україні.

Крім того, презентовано досвід успішної співпраці „Баришівської зернової компанії“ з шведською компанією „Väderstad“ у питанні обробки ґрунтів та висіванні зернових культур. Обговорено перспективи ведення в Полтавській області бізнесу зі шведськими інвестиціями.

Олексій Рябоконь привітав аграріїв з прийдешнім святом  Дня працівників сільського господарства. Побажав міцного здоров’я, щастя, добра та  конструктивної  і плідної співпраці на розвиток громади.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua