Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 червня 2018 року

27 червня на території Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 спеціалізоване підприємство спільно з головним спеціалістом з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради провели технічну діагностику та перезарядку порошкових та вуглекислотних вогнегасників.

27 червня 2018 року

26 червня відбулася сорокова сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. Під час засідання депутати розглянули 28 питань порядку денного.

27 червня 2018 року

20-21 та 26-27 червня в рамках реалізації Програми „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської ОТГ на 2018 рік“ в дошкільних навчальних закладах „Ромашка“ і „Червона шапочка“, а також в Пирятинській школі естетичного виховання проведено замінено лампи розжарювання та люмінесцентні  на світлодіодні енергоощадні лампи і панелі.

27 червня 2018 року

25 червня 2018 року під головуванням директора Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олени Харченко відбулося засідання колегії, у якій взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко.

Начальник відділу доповіла про  стан розвитку позашкільної освіти в Пирятинській ОТГ за підсумками навчального року.

26 червня 2018 року

Вихідними для 122 випускників міських шкіл пролунала мелодія останнього шкільного вальсу – їх в урочистій атмосфері проводжали в доросле життя вчителі, батьки, рідні, друзі.

25 червня 2018 року

24 червня в Пирятині відзначали День молоді. Головне урочисте дійство відбулося біля районного Будинку культури. 

23 червня 2018 року

В останню неділю червня в Україні традиційно відзначається День молоді. Від щирого серця вітаю усіх молодих, незалежних, неупереджених, безстрашних, творчих та енергійних представників нашої громади зі святом!  

23 червня 2018 року

23 червня у великій залі адмінбудівлі відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби України та відзначення у 2018 році 100-річчя її створення. Державних службовців району привітали міський голова Олексій Рябоконь, голова райдержадміністрації Олег Куча та голова районної ради Сергій Пазюк та вручили грамоти з подякую за відмінне виконання покладених обов’язків.

23 червня 2018 року

Фінансове  управління  Пирятинської  міської  ради  повідомляє, що з 1 липня 2018 року змінюються всі рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів. За новими реквізитами будуть відкриті рахунки на балансі  Державної казначейської  служби України (МФО 899998).

23 червня 2018 року

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби України!

В період реформ робота державного службовця надзвичайно важлива, адже спрямована на реалізацію державної політики, збереження національних цінностей та розвиток нашої країни. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

 

22 червня 2018 року

22 червня під час узгоджувальної ради міський голова Олексій Рябоконь, секретар міської ради Тетяна Чайка, заступники міського голови, голови та представники постійних комісій міської ради погодили перелік з 27 проектів рішень, що виносяться на засідання сорокової сесії міської ради.

22 червня 2018 року

22 червня Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради відвідала робоча група експертів Програми „U-LEAD з Європою“ за участю регіонального координатора Програми „U-LEAD з Європою“ Ольги Калініченко та спеціалістів Програми  Наталії Капусти і Євгена Астрашенка для прийняття рішення про подальші кроки участі у Програмі та напрацювання технічного завдання для нашої громади. Нагадаємо, що у березні 2018 року команда Пирятинської міської ради взяла участь  у конкурсі Програми „U-LEAD з Європою“ для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП і була відібрана для подальшої реалізації проекту.

22 червня 2018 року

22 червня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На порядку денному було три питання, одне з яких стосувалося схвалення проекту рішення про внесення змін до бюджету ОТГ, що виноситься на чергове засідання сесії міської ради.

22 червня 2018 року

22 червня в День пам’яті жертв війни в Україні біля Меморіалу Слави в Пирятині відбувся мітинг-реквієм. 

22 червня 2018 року

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах міста було розпочато роботи з нанесення дорожньої розмітки спеціалізованим підприємством філією „Лубенська ДЕД“ ДП „Полтавський облавтодор“.

22 червня 2018 року

Щороку 22 червня український народ вшановує пам’ять усіх тих, чиї життя обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в життя кожної української родини, жодну домівку не оминула, пройшла кривавою лінією через долі мільйонів наших співвітчизників, дощенту зруйнувала міста і села.

Доземний уклін і безмежна вдячність вам, дорогі воїни-переможці, за відстояну честь і гідність Батьківщини.

Слава живим героям! Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам!

 Міський голова

Олексій РЯБОКОНЬ

21 червня 2018 року

Сьогодні в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді відбулася ще одна важлива подія, до якої готувалися кілька місяців, - підписано Договір про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проекту з надання якісних адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради жителям сільських громад Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад  Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району Полтавської області.

Урочиста подія відбулася у Центрі надання адміністративних послуг виконкому міської ради.

21 червня 2018 року

21 червня в Пирятині відбувся кущовий семінар „Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині“. Захід проходив в рамках реалізації Програми правової освіти населення області на 2016-2020 роки, за ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, Полтавської обласної ради та за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації.

Участь в семінарі взяли і представники Пирятинської міської ОТГ, зокрема, міський голова Олексій Рябоконь, депутати міської ради, члени виконкому та посадові особи виконкому і структурних підрозділів міської ради.

21 червня 2018 року

21 червня відбулося позачергове засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, молоді, культури, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

21 червня 2018 року

Продовжується відпочинок та оздоровлення дітей у таборі з денним перебуванням „Юні умільці“ при Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості. Діти цікаво та активно проводять час. Конкурси, веселі розваги, змагання – все це не дає сумувати в таборі.

21 червня 2018 року

Учасники можуть ознайомитися з результатами тестування, картками результатів і скан-копіями своїх бланків відповідей. Картки результатів і бланки відповідей з історії України, географії, фізики та хімії також розміщено на інформаційних сторінках.

21 червня 2018 року

Відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога „склав/не склав“. На засіданні встановлено порогові бали „склав/не склав“ з історії України, географії, фізики та хімії.

21 червня 2018 року

20 червня відбулось засідання Ради підприємців при виконкомі міської ради.

21 червня 2018 року

З метою недопущення загибелі людей, особливо дітей, на водоймах та попередження виникнення надзвичайних подій у місцях масового відпочинку громадян 20 червня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з фахівцями міської ради здійснили рейдову перевірку місць масового відпочинку людей біля водойм на острові Масальському.

 
20 червня 2018 року

19 червня відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради. Секретар опікунської ради Анастасія Колос  ознайомила присутніх членів комісії зі змістом листів, що надійшли з Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату на адресу опікунської ради.

20 червня 2018 року

19 червня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

20 червня 2018 року

20 червня відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

19 червня 2018 року

З 18 червня на острові Масальському працює рятувальний пост. На літній період до штату КП „Каштан“ додалися три працівника: начальник рятувального посту та два матроса-рятувальника, які слідкують за безпекою відпочивальників.

18 червня 2018 року

15 червня у міського голови Олексія Рябоконя відбулася робоча нарада з питання ходу проведення будівельних робіт на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ. Фахівці виконкому міської ради надали вичерпну інформації щодо реалізації запланованих заходів станом на поточну дату:

18 червня 2018 року

18 червня на стадіоні „Ювілейному“ в Пирятині ТОВ „Баришівська зернова компанія“ грандіозним концертом відзначила ювілей 20-річчя діяльності.

18 червня 2018 року

15 червня керіник-адміністратор ЦНАПу виконкому Пирятинської міської рали Людмила Коваль взяла участь у засіданні колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації.

18 червня 2018 року

У зв’язку зі зміною середньозваженого тарифу, збільшення вартості енергоносіїв та підвищення заробітної плати ТОВ „НАШЕ ТЕПЛО“ повідомляє про намір зміни економічно обґрунтованих тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, виробленої на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

16 червня 2018 року

14-15 червня в Полтаві відбувся семінар „Врахування змін клімату в розвитку громад“, який провели члени Української Кліматичної Мережі за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України. У заході взяв участь головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконкому Пирятинської міської ради Руслан Биков.

16 червня 2018 року

Щороку у третю неділю червня у Україні відзначається ваше професійне свято – День медичного працівника. У цей день, як і повсякчас, ви заслуговуєте найщиріших слів вдячності за ваш самовідданий труд на благо людини і її здоров’я!

15 червня 2018 року

15 червня, напередодні Дня медичного працівника, в районному Будинку культури пирятинці вітали з професійним святом лікарів, фельдшерів, медсестер, молодший медичний персонал закладів охорони здоров’я Пирятинщини та ветеранів професії.

15 червня 2018 року

15 червня відбулося засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Обговорювали хід виконання проектів, що перемогли у голосуванні минулоріч і мають бути реалізовані в поточному році.

15 червня 2018 року

КП "Каштан" запрошує на роботу матросів-рятувальників рятувального посту на острові Масальському на літній період 2018 року. Навчання матросів-рятувальників за рахунок роботодавця.

15 червня 2018 року

Запрошуємо Вас взяти участь у кущовому семінарі „Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині“, який відбудеться 21 червня 2018 року о 10.00 за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 42 (велика зала засідань Пирятинської районної ради).

15 червня 2018 року

Природно-заповідний фонд України – ділянки суші і водного простору, природні комплекси та об'єкти, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну, рекреаційну та іншу цінність і виділені з метою збереження природної різноманітності ландшафтів, генофонду тваринного і рослинного світу, підтримання загального екологічного балансу та забезпечення фонового моніторингу навколишнього природного середовища.

Згідно з Законом України „Про природно-заповідний фонд України“ території та об’єкти ПЗФ, окрім іншого, можуть використовуватися в науково-дослідних та освітньо-виховних цілях.

Саме з цією метою в НПП „Пирятинський“ з 11 червня вже вшосте запрацювала щорічна літня екологічна школа „Юні дослідники“.

15 червня 2018 року

14 червня під егідою Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України у місті Глобине Полтавської області відбувся навчальний практикум з застосування законодавства на тему „Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів ДФРР“.

14 червня 2018 року

Варто пам'ятати, що основними умовами безпеки на воді є правильний вибір і обладнання місць купання, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах на воді.

14 червня 2018 року

14 червня в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту „Я МАЮ ПРАВО!“ та на виконання графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги працівники Головного територіального управління юстиції у Полтавській області та системи безоплатної правової допомоги зустрілися з представниками громадських організацій, органів місцевого самоврядування та аграрного бізнесу Пирятинського району.

14 червня 2018 року

Спекотна погода утримується на Пирятинщині досить довго. Тому з метою недопущення загибелі людей, особливо дітей на водоймах та попередження виникнення різного роду надзвичайних подій у місцях масового відпочинку громадян 12-14 червня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно зі спеціалістами міської ради здійснили рейдову перевірку місць масового відпочинку людей біля водойм на острові Масальському.

14 червня 2018 року

13 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

14 червня 2018 року

13 червня до Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади завітали експерти, що займаються розробленням стратегій просторового планування, для того щоб вивчити досвід нашої громади у сфері стратегічного планування та міжмуніципального співробітництва. Візит відбувся за сприяння та підтримки U-Lead.

13 червня 2018 року

2 червня в приміщенні ЦДЮТ відбулися  урочистості з нагоди вручення документів про базову загальну середню освіту вісімнадцятьом випускникам 9-го класу Філії Пирятинського ліцею.

13 червня 2018 року

Здається, що може бути простішим – ідеш з привалу, загаси вогнище і переконайся, що не залишилося і вуглинки жевріючої, щоб не сталося пожежі в лісі. 

13 червня 2018 року

Жваво, з музикою зустрів своїх вихованців Центр дитячої та юнацької творчості – 11 червня розпочав свою роботу табір відпочинку з денним перебуванням „Юні умільці“.

13 червня 2018 року

Веселе, яскраве дійство відбулося в Полтавському обласному Центрі естетичного виховання учнівської молоді – обласний фестиваль-конкурс ігрових програм „Територія гри“. Проводиться він з метою сприяння формуванню та розвитку ігрової культури у дітей, популяризації ігрових форм організації дозвілля.

11 червня 2018 року

14 червня об 11:00 у приміщенні Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості (м.Пирятин, вул.Пушкіна, 33) відбудеться зустріч працівників Головного територіального управління юстиції у Полтавській області та Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з представниками громадських організацій, товаровиробниками сільськогосподарської продукції, землевласниками та посадовими особами місцевого самоврядування Пирятинського району з метою обговорення проблемних питань у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

11 червня 2018 року

7-8 червня за ініціативи Міністерства культури України в місті Тульчині Вінницької області відбулася Друга всеукраїнська конференція „Культурні та креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території“.

10 червня 2018 року

5-8 червня у місті Харкові відбувся Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодших.

8 червня 2018 року

У Мінрегіоні розпочався Конкурс „Кращі практики місцевого самоврядування“ у 2018 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

8 червня 2018 року

8 червня відбулося продовжене засідання виконкому. На засідання виконкому були запрошені керівники пологового відділення Пирятинської центральної районної лікарні з метою обговорення стану реалізації програми „Підтримка породіль“. Також було прийнято рішення про надання  дозволу  ТОВ „Баришівська зернова компанія“ на проведення святкових заходів на території  стадіону „Ювілейний“ з нагоди 20-річчя створення компанії – 16 червня.

8 червня 2018 року

8 червня в Центрі громадського діалогу за сприяння Асоціації міст України та Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад, в рамках проекту Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні", фінансованого МЗС Норвегії, відбувся семінар для депутатів, фахівців та членів виконкому Пирятинської міської ради. Провела навчання голова громадської організації „Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини“ Ірина Дудка.

 

8 червня 2018 року

Велігоцькій Оксані Василівні, яка сама виховує 9-річну донечку, необхідна фінансова допомога для оплати дороговартісного тривалого лікування.

7 червня 2018 року

Більшість країн світу плани і стратегії місцевого розвитку в значній мірі спрямовують на розвиток приватного бізнесу. Пирятинська міська ОТГ також прагне долучитись до цих процесів, тому з метою підвищення теоретичних та практичних знань у 2017 році приєдналась до ініціативи ЄС „Мери за економічне зростаня“. Метою програми є застосування сучасних інструментів для стимулювання розвитку найбільш ефективних на місцевому рівні галузей економіки та створення нових робочих місць. Саме таку тему обговорювали 7 червня у Клубі громадського діалогу сільськогосподарські товаровиробники, представники громадських організацій, влади та ЗМІ.

7 червня 2018 року

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує жителям Пирятина, та Пирятинського району, які долучилися до благодійної акції збору коштів на лікування Литвиненко Анни. Усі зібрані кошти в сумі 4 471 грн. перераховані на картковий рахунок Литвиненко Анни.

7 червня 2018 року

7 червня до Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади завітали представники Проекту „Зелене світло для велоруху в громадах“, який реалізується Асоціацією велосипедистів Києва за підтримки U-LEAD.

7 червня 2018 року

7 червня відбувся день міської ради в Калиновомостівському старостаті. Міський голова Олексій Рябоконь, працівники виконавчого комітету міської ради та керівники комунальних підприємств зустрілися із жителями сіл старостату. 

7 червня 2018 року

6 червня завершено роботи з поточного ремонту частини покрівлі приміщення колишньої Калиновомостівської школи. Роботи виконано з використанням полімерної покрівельної мембрани. Загалом відремонтовано близько 290 м2 покрівлі. Тривалість виконання робіт склала 6 днів.

7 червня 2018 року

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують українські малі і середні компанії та підприємства до участі у проекті технічного співробітництва „Консультування підприємств щодо енергоефективності“

6 червня 2018 року

6 червня відбулась 39 сесія міської ради сьомого скликання.

6 червня 2018 року

5-6 червня у Києві відбулася конференція „Нова політика управління відходами – основа економіки замкненого циклу“. Організатор – Міністерство екології та природних ресурсів України за підтримки Представництва ЄС в України та проектів, що фінансуються ЄС (Twinning, APENA, BRDO), Американської торгівельної палати в Україні, Європейського банку реконструкції та розвитку, а також за підтримки Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO.

Пирятинську міську ОТГ представляв міський голова, заступник голови Асоціації об’єднаних територіальних громад Олексій Рябоконь.

6 червня 2018 року

3-6 червня в рамках проекту GIZ "Реформа управління на Cході України II" за Києвом відбувається форум "Відкритий простір. Інновації громад", який зібрав разом більше 200 учасників-представників місцевих громад, ОТГ, ЦНАПів з усіх регіонів України та преставників різних міністрств, дотичних до впровадження та реформування системи надання адміністративних послуг.

Пирятинську міську ОТГ представляли: міський голова Олексій Рябоконь, керівник-адміністратор ЦНАПу Людмила Коваль та начальник відділу державної реєстрації Оксана Нечипоренко.

6 червня 2018 року

Програма підтримки породіль спрямована на надання соціальної підтримки жителям міської об’єднаній територіальної громади при народженні дитини та діє з 04 квітня 2018 року в трьох напрямках:

  • породіллям, що народжують в пологовому відділенні Пирятинської ЦРЛ надаються медикаменти, необхідні при пологах;
  • породіллям, які народжують за направленням лікаря в обласному медичному закладі (у випадку ускладнень в протіканні вагітності) надається матеріальна допомога в сумі 2000,0 грн. (звертатися до Центру надання адміністративних послуг міської ради);
  • всім породіллям надається картка зі знижками на придбання дитячих речей в об’єктах роздрібної торгівлі (звертатися в Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).
6 червня 2018 року

Цікаво і з користю відпочивають під час літніх канікул учні міських шкіл. 5 червня для них на базі Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся чудовий виховний захід – ігровий вернісаж „Хай діти щасливими будуть щодня!“. 

6 червня 2018 року

Щиро та сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем журналіста! Це свято не лише працівників засобів масової інформації, а й усього суспільства, адже сьогодні важко уявити життя без роботи журналіста.

6 червня 2018 року

5 червня в Полтаві проходила відкрита обласна спартакіада з рекреаційних видів спорту. У ній взяли участь команди районних організацій інвалідів Полтавської області та команда з Німеччини.

5 червня 2018 року

Застарілий конфлікт не дає спокою? Не знаєте як повести себе під час конфліктної ситуації? Шкільні служби порозуміння допоможуть Вам. Більше 10 років у закладах освіти діють медіатори, допомагають учням не піддаватися стресу. Відповідно плану роботи центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради протягом трьох днів в приміщенні центру громадського діалогу проходив цікавий черговий тренінг „Базові навички медіатора шкільних служб порозуміння“.

5 червня 2018 року

Нещодавно вихованці вокального та хореографічного гуртків Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь в обласному фестивалі дитячої творчості „Миргородський квітограй“.

4 червня 2018 року

4 червня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Розглядали питання про затвердження Програми „Забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Пирятинською центральною районною лікарнею“ на 2018 рік.

4 червня 2018 року

Весело, завзято і цікаво святкували Міжнародний день дітей дітлахи Олександрівського старостату. 

2 червня 2018 року

Малята Калиновомостівського старостату весело та цікаво відзначили День захисту дітей. 

1 червня 2018 року

Протягом тижня продовжувалася підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради. Проведено шість засідань профільних комісій, на яких обговорено проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії.

1 червня 2018 року

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це не тільки свято для дітлахів, воно нагадує суспільству про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства. У цей день, у Пирятині проведено різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і, звісно ж, за їх участі.

1 червня 2018 року

З Пирятинським районним сектором з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства Юстиції проведено профілактичні заходи щодо ведення дозвілля неповнолітніх та молоді, засуджених до покарання не повязаного з позбаленням волі.

1 червня 2018 року

1 червня біля приміщення Пирятинської школи естетичного виховання відбувся чемпіонат з настільних ігор для дітей пільгових категорій.

1 червня 2018 року

З метою остаточного узгодження подальших намірів ТОВ „Баришівська зернова компанія“  щодо  використання приватизованої земельної ділянки колишнього паливного складу, за ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, сьогодні  відбулася зустріч та брифінг з виконавчим директором Євгеном Радовенюком та директором регіонального кластеру Василем Стасовським. Представники компанії повідомили, що плани підприємства відкориговані із врахуванням думки місцевих жителів на громадських слуханнях

1 червня 2018 року

Наприкінці травня в Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено шахові змагання на першість міста серед школярів. В змаганнях взяли участь команди шкіл міста та дві команди ЦДЮТ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua