Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 червня 2018 року 17:39

Відбулася чергова сесія міської ради

6 червня відбулась 39 сесія міської ради сьомого скликання. Міський голова Олексій Рябоконь розпочав засідання із вручення депутатського посвідчення Іванові Дралу - обранцю, який поповнив депутатський корпус міської ради замість Раїси Андрейщук. Також Олексій Рябоконь інформував депутатів про роботу, проведену апаратом виконавчого комітету міської ради в міжсесійний період.

До розгляду депутатів було запропоновано 58 проектів рішень, два питання були зняті із розгляду для доопрацювання. Що ж до прийнятих сесією рішень, депутати схвалили результати громадських слухань щодо намірів ТОВ „Баришівська зернова компанія“ будувати цех зі змішування мінеральних добрив та заборонили таке будівництво.

Також внесли зміни та доповнення до ряду цільових програм, бюджету Пирятинської міської ОТГ, затвердили Програму утримання об’єктів комунальної власності, Програму забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Пирятинською центральною районною лікарнею на 2018 рік, Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та Порядок планування та фінансування природоохоронних заходів, Положення про управління економіки виконавчого комітету міської ради, надали дозвіл на демонтаж аварійних житлових будинків, що перебувають у власності громади, тощо.

Крім того, рішенням сесії призначено позачергові місцеві вибори старости села Калинів Міст, які відбудуться 12 серпня. Відповідно до рекомендацій Українського інституту національної пам’яті перейменовано провулок Петровського в с.Рівне Пирятинського району та прийнято рішення клопотати перед Верховною Радою України щодо перейменування села Голобородька Пирятинського району на село Новоселівка. Схвалено проект договору про співробітництво територіальних громад в частині надання якісних адміеністративних послуг Пирятинським ЦНАПом жителям сільських громад. На даний час чотири громади Пирятинського району та одна громада Чорнухинського району виявили бажання долучитися до цього договору і прийняли відповідні рішення сільських рад.

Створено інклюзивно-ресурсний центр відділу освіти, молоді та спорту міської ради, внесено зміни до структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів, прийнято більше 20 рішень із земельних питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua