Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2018 року 19:21

Триває підготовка до чергової сесії міської ради

Протягом тижня продовжувалася підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради. Проведено шість засідань профільних комісій, на яких обговорено проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії.

Так, 31 травня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг (Хоменко О.В.), детально розглянуто проект рішення щодо внесення змін до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Внесено пропозицію виділити із бюджету міської ОТГ кошти на придбання матеріалів, зокрема, тротуарної плитки для облаштування пішохідної доріжки у березовій алеї по вул.Січових Стрільців. Крім того, запропоновано спрямувати 400 тис. грн на поточний ремонт вуличного освітлення. Також рекомендовано сесії міської ради затвердити Програму організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятин у літній період 2018 року та надати згоду на прийняття з державної власності у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади приміщення двох теплогенераторних, які забезпечують теплом житловий будинок № 33 по вул.Коцюбинського та дошкільний навчальний заклад „Ромашка“.

Двічі, 31 травня та 1 червня, проводилися засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва (Йощенко В.М.). Детально опрацьовано питання щодо фінансування програм Пирятинської міської ради та, відповідно, внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Розглянуто та рекомендовано сесії міської ради створити інклюзивно-ресурсний центр відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради, перейменувати Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, внести зміни до структури апарату виконавчого комітету міської ради.

1 червня частина депутатів зібралася на зведене засідання постійних комісій та обговорила проект порядку денного сесії, до якого включено 58 питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua