Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2018 року 18:55

Із засідання виконкому

8 червня відбулося продовжене засідання виконкому, на якому заступник міського голови Максим Варава інформував про хід ремонту доріг на території Пирятинської ОТГ. Питання викликало жваве обговорення між членами виконкому та  головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв'язку та сфери послуг Олексієм Хоменком. Проте, було одноголосно затверджене. Крім того, обговорили питання та можливі варіанти створення підрозділу при КП „Каштан“ з ремонту доріг на території Пирятинської ОТГ. Члени виконкому зобов’язали КП „Каштан“ провести обрахунок вартості резервної потреби холодного асфальтобетону, бітумної емульсії та спеціального обладнання з метою його придбання.

На засідання виконкому були запрошені керівники пологового відділення Пирятинської центральної районної лікарні з метою обговорення стану реалізації програми „Підтримка породіль“. Попри  те, що з бюджету міської ради були виділені кошти для мотивації жінок Пирятинської ОТГ  народжувати у Пирятинському пологовому відділенні, програма не реалізується. Представники ЦРЛ Тетяна Іванченко та Олена Беца переконували членів виконкому в тому, що програма не є справедливою по відношенню інших жінок  Пирятинського району, яким, на відміну від мешканок ОТГ, допомога не надається. Члени виконкому рекомендували керівництву ЦРЛ звертатися до Пирятинської районної ради з пропозицією долучитися до розробки подібної іміджевої програми. Також Тетяна Іванченко занепокоєна тим, що жінки ОТГ, які народжують за направленням у Полтавському перинатальному центрі, отримують значно більшу допомогу, аніж ті, які народжують у Пирятині. Заступник міського голови Раїса Андрейщук роз?яснила, що допомога є цільовою та надається відповідно до фактичних витрат, які понесла жінка.

Також було прийнято рішення про надання  дозволу  ТОВ „Баришівська зернова компанія“ на проведення святкових заходів на території  стадіону „Ювілейний“ з нагоди 20-річчя створення компанії – 16 червня, з 14 до 21 години. Програма свята передбачає:

з 14 год. – початок виступів народних колективів, роботи атракціонів і торгівлі;

з 16 год. – концертна програма, номери переможців команди Ліги сміху;

о 18 год. – виступ гурту Mad Heads з рок-оркестром НАОНІ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua