Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 червня 2018 року 13:48

Представники об’єднаних громад Полтавщини обмінялись досвідом щодо особливостей формування проектних заявок на отримання коштів ДФРР

14 червня під егідою Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України у місті Глобине Полтавської області відбувся навчальний практикум з застосування законодавства на тему „Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів ДФРР“.

В заході взяли участь близько 40 представників об’єднаних територіальних громад області, модератором практикуму виступив заступник Глобинського міського голови Олександр Андрущенко, а спікерами були Володимир Бондарь, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконкому Глобинської міської ради, та Ольга Гапченко, начальник відділу надання адміністративних послуг виконкому Глобинської міської ради.

Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду на практикумі представляв Олександр Новіков, начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій управління економіки міської ради.

У невимушеній обстановці  формату ворк-шоп учасники заходу обмінялись досвідом щодо особливостей формування проектних заявок на отримання коштів ДФРР, субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам та грантових коштів міжнародної фінансової допомоги.

По закінченню навчального циклу програми цікавими та змістовними були відвідини таких об’єктів як КП „Глобинське“, Глобинський міський Центр надання адміністративних послуг, докорінно реконструйовані та модернізовані міські очисні споруди, а також ТОВ „Глобинський м’ясокомбінат“.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь, звертаючись до учасників заходу, висловив упевненість в тому, що проведення таких семінарів сприятиме подальшому розвитку об'єднаних громад, а виконавчий директор Полтавського  регіонального відділення Асоціації міст України Ганна Безносик подякувала глобинчанам за високий рівень організації даного заходу.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua