Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 червня 2018 року 18:59

Відбулося засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету

15 червня відбулося засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Обговорювали хід виконання проектів, що перемогли у голосуванні минулоріч і мають бути реалізовані в поточному році.

Проект облаштування сучасного спортивного майданчика на території молодшої школи Пирятинської загальноосвітньої школи №4 планується реалізувати до кінця липня. Обладнання для майданчика вже придбано. Школа має на рахунку кошти для придбання матеріалів для підготовчих робіт, які заклад виконає власними силами.

Проект, що передбачає встановлення в Пирятині вказівників з назвами вулиць теж реалізується. У виробника вже замовляються таблички для вказівників, а опори виготовить один із місцевих підприємців.

Перераховано міською радою і кошти для облаштування шкільного радіовузла в опорному закладі Пирятинська загальноосвітня школа №6. Щоправда, члени координаційної ради мають певні сумніви, щодо вчасної реалізації проекту, адже попередній проект цього закладу був виконаний під кінець бюджетного року. Аби уникнути такої ситуації  ініціаторам та виконавцям проекту рекомендовано чітко дотримуватися графіка виконання робіт і завершити проект  до 1 вересня цього року.

Багато питань викликали проекти, що стосуються встановлення сенсорного освітлення пішохідних переходів та реконструкції фонтану. Але оскільки автори цих проектних заявок не змогли бути присутніми на засіданні із поважних причин, їх розгляд перенесено на наступне засідання координаційної ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua