Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2018 року 18:49

Відбулось навчання для депутатів

8 червня в Центрі громадського діалогу за сприяння Асоціації міст України та Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад, в рамках проекту Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні", фінансованого МЗС Норвегії, відбувся семінар для депутатів, фахівців та членів виконкому Пирятинської міської ради. Провела навчання голова громадської організації „Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини“ Ірина Дудка.

Відкрив зустріч вітальним словом міський голова Олексій Рябоконь. Він представив Ірину Дудку як фахового спеціаліста з багаторічним досвідом роботи в апараті обласної ради та експерта у сфері децентралізації та реформ в сфері місцевого самоврядування.

Навчання розпочалося із обговорення методів роботи депутата та його взаємодії з громадськістю і виконавчими органами ради. Ще однією темою навчання був модуль „Управління ресурсами територіальної громади“. Насамкінець лектор та слухачі детально зупинилися на обговоренні стратегії громади як одного з базових документів, яким керується у своїй діяльності орган місцевого самоврадування. На прикладі Стратегії розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Ірина Дудка розповіла, як правильно організувати контроль виконання Стратегії та її коригування в залежності від зміни пріорітетів розвитку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua