Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 червня 2018 року 16:33

Зустріч з експертами Програми „U-LEAD з Європою“

22 червня Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради відвідала робоча група експертів Програми „U-LEAD з Європою“ за участю регіонального координатора Програми „U-LEAD з Європою“ Ольги Калініченко та спеціалістів Програми  Наталії Капусти і Євгена Астрашенка для прийняття рішення про подальші кроки участі у Програмі та напрацювання технічного завдання для нашої громади. Нагадаємо, що у березні 2018 року команда Пирятинської міської ради взяла участь  у конкурсі Програми „U-LEAD з Європою“ для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП і була відібрана для подальшої реалізації проекту.  

В ході робочої зустрічі, в якій взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур, керівник ЦНАПу Людмила Коваль, начальник відділу державної реєстрації Оксана Нечипоренко та депутат міської ради-голова бюджетної комісії Владислав Йощенко,  гості ознайомилися з діяльністю ЦНАП та віддалених робочих місць в старостатах, а також перспективами та механізмом міжмуніципального співробітництва з сільськими радами, для яких в проектній заявці передбачено придбання комп’ютерної техніки по облаштування робочих місць для надання адміністративних послуг.   Обговорили права і можливості ОТГ щодо розширення адміністративних послуг через ЦНАП, які надаються іншими сервісними центрами та службами. Міський голова Олексій Рябоконь наголосив на важливості збереження в нашій громаді сервісного центру МВС у Полтавській області та передачі повноважень щодо видачі посвідчень водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів через міський Центр адміністративних послуг. Лариса Кочур зазначила важливість придбання обладнання для виготовлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-карти та закордонних біометричних паспортів для запровадження міграційних послуг в ЦНАП.

         В свою чергу, Ольга Калініченко розповіла про інші форми допомоги Програми „U-LEAD з Європою“. Зокрема інституційного розвитку, навчання персоналу, документального супроводу тощо.

На завершення експерти отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання, а працівники міської ради завдання, які потрібно виконати для подальшої участі в Проекті.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua