Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 червня 2018 року 18:56

Підготовка до сесії: працюють профільні комісії

20 червня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули та погодили зміни до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній громаді на 2017-2019 роки, що стосувалися внесення заходів з асфальтування з’їздів в периферійні вулички з вулиць Зоряної, Січових Стрільців та Європейської, а також заходів щодо облаштування тротуарів по вулиці Ярмарковій (поблизу приміщення управління праці РДА), по вулиці Січових Стрільців (біля дитячого майданчика) та по вулиці Європейській 4а, 4б. Голова комісії Олексій Хоменко вніс пропозицію замінити асфальтування при облаштуванні тротуарів в центральній частині міста на вкладання тротуарною плиткою. На його думку, такі роботи хоч і вартуватимуть майже вдвічі дорожче, але дозволять у випадку необхідності проведення ремонту будь-яких підземних мереж не розбивати покриття, а просто його знімати, щоб потім знову викласти. Ці зміни до Програми приймаються без фінансування, адже вільних коштів в бюджеті громади нині немає.

Того ж дня відбулося засідання комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати розглянули проекти рішень погоджені іншими профільними комісіями. Зокрема, погодили зміни до бюджету міської ОТГ, що пов’язані з видатками на фінансування ремонту частини покрівлі даху багатоквартирного будинку по вулиці Полтавській, 2. 175 тис. грн. заплановано виділити за рахунок зменшення видатків на виконання заходів Програми діяльності Пирятинської міської ради на 2018 рік.

Також погодили проект рішення про затвердження місцевих податків та зборів на 2019 рік. В тому числі збільшення розміру ставок орендної плати та земельного податку за користування земельними ділянками під об’єктами комерційної діяльності та землями промисловості.

Під час засідання члени комісії погодили й інші проекти рішень, які буде винесено на розгляд чергової сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua