Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2018 року 16:22

Зустріч з керівництвом Баришівської зернової компанії: рішення й висновки

З метою остаточного узгодження подальших намірів ТОВ „Баришівська зернова компанія“  щодо  використання приватизованої земельної ділянки колишнього паливного складу, за ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, сьогодні  відбулася зустріч та брифінг з виконавчим директором Євгеном Радовенюком та директором регіонального кластеру Василем Стасовським. Представники компанії повідомили, що плани підприємства відкориговані із врахуванням думки місцевих жителів на громадських слуханнях. Проект з будівництва цеху зі змішування мінеральних добрив буде перенесено на тотожну земельну ділянку у місто Березань Київської області, відповідно, у Березані буде створено 30 нових робочих місць та сплачуватися податки.  Що стосується земельної ділянки у Пирятині, підприємство звернулось до районної ради за дозволом на розробку документації для визначення нормативної грошової оцінки землі. Це  дасть можливість збільшити платежі до міського бюджету до 100,0 тис. грн. на рік. Разом з тим, промислове використання земельної ділянки в найближчий час не планується. Принципи компанії у сфері державно-приватного партнерства також не будуть змінюватися і заявлені раніше соціальні програми продовжаться виконуватися.

Міський голова звернув увагу на необхідність посилення співпраці великих підприємств, таких як ТОВ „Баришівська зернова компанія“, з місцевим малим та середнім бізнесом, зокрема у сфері перевезень зерна під час збиральної компанії. Пан Стасовський повідомив, що протягом десяти днів буде здійснено відбір надавачів послуг з перевезення зерна. Перевага  надаватиметься, виходячи із найкращого співвідношення ціни послуг та їх якості.

Далі відбувся брифінг міського голови, представників компанії із засобами масової інформації міста: ПП „ТРК „Пирятин“, газети „Пирятинські вісті“ та „Пирятинська правда“, про що йтиметься в їх чергових випусках.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua