Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 січня 2018 року 14:52

Триває підготовка до сесії

16 січня в Центрі громадського діалогу відбулися засідання двох постійних комісій: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку і сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули понад три десятки проектів рішень.

Детально зупинилися на звітах про надходження та використання коштів бюджету міської ОТГ на виконання заходів програм: розвитку дорожнього руху, сприяння створенню ОСББ, „Питна вода“, розвитку вуличного освітлення та інших.

На земельній комісії обговорено питання про відновлення документації на земельну ділянку Полтавській КЕВ для потреб Міністерства оборони України. На засідання прибув представник установи. Після тривалого обговорення, депутати вирішили частково задовольнити звернення Полтавської КЕВ. Погодили відновлення документації на земельну ділянку для потреб Міноборони в існуючих межах військової частини. Це питання буде винесено на наступну сесію.

Комісія рекомендувала винести на розгляд чергової сесії проект рішення про затвердження Генерального плану розвитку міста Пирятин та ряд земельних питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua