Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 січня 2018 року 13:44

„Проектний менеджмент в освіті: школа успішного керівника“

Cьогодні в приміщенні конференц-залу Пирятинського ліцею за ініціативи відділу освіти Пирятинської міської ради відбувся семінар-навчання на тему „Проектний менеджмент в освіті: школа успішного керівника“. В засіданні взяли участь керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Пирятинської міської об’єднаної територіально громади.

Тренером семінару виступив начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради Олександр Новіков, який за допомогою технічних засобів візуалізації навчальної інформації доніс учасникам заходу основи проектного менеджменту, починаючи від написання проектної заявки та вимог до цього процесу, закінчуючи темами, як можна отримати грантові кошти та де шукати потенційних донорів. 

Під час проведення навчання педагогічні працівники і керівники освітніх 
навчальних закладів мали змогу підвищити компетентність у галузі проектного менеджменту, а також відкрили для себе нові можливості для кар’єрного та особистісного росту.

Наприкінці семінару кожен з присутніх міг поставити питання тренеру, уточнити важливі нюанси з теми, висловити власні пропозиції щодо проектної діяльності в закладах освіти. Активно долучилися до обговорення отриманої інформації директор опорної школи № 6 Микола Василенко, директор загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів № 4 Олександр Налчаджі, завідувачі дошкільними навчальними закладами „Берізка“ та „Пролісок“  Валентина Луценко і Наталія Сегеді. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua