Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 січня 2018 року 18:36

Облаштування спортивних майданчиків завершиться навесні

30 червня 2017 року рішенням сесії міської ради було затверджено Програму „Забезпечення умов для заняття спортом та облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки“. Пізніше до неї вносилися зміни, зокрема, в частині облаштування спортивних майданчиків для занять силовими видами спорту.

Кошти на придбання та монтаж антивандальних тренажерів і обладнання для воркауту були виділені із обласного бюджету, на виготовлення проектної документації та придбання будівельних матеріалів для облаштування майданчиків – з бюджету міської ОТГ.

Тривалі обговорення передували прийняттю рішення щодо визначення місць розташування спортивних майданчиків. Врешті-решт було визначено, що вони будуть розташовані: по вул. Аврущенка, по вул. Полтавська (в районі житлового будинку № 7), по вул. Саксаганського (в районі АТ „Пирятинський сироробний завод“), по вул. Європейська (в районі житлового будинку № 66 Б),  по вул. Спартака та  по вул. Визволення, 2Б (на території стадіону „Ювілейний“).

Комунальному підприємству „Каштан“ дано доручення виготовити проектно-кошторисну документацію з облаштування спортивних майданчиків у визначених місцях; провести відкриті торги із закупівлі спеціального обладнання для облаштування спортивних майданчиків та облаштувати спортивні майданчики у визначених місцях.

15 січня комунальники звітувалися щодо надходження та використання коштів на заходи Програми „Забезпечення умов для заняття спортом та облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки“. Зазначили, що було придбано 53 елементи спортивного обладнання для шести майданчиків і вже всі встановлені організацією ІнтерАтлетіка. Майже скрізь зроблена відсипка щебнем та гранвідсівом. Навесні планується встановити бордюри.

В Пирятинській ОТГ є вже хороша практика участі жителів мікрорайонів в облаштуванні дитячих майданчиків. Тому сподіваємося, що навесні, крім комунальників, до облаштування спортивних майданчиків долучаться депутати міської ради (відповідно до закріплених за ними вулиць), активні громадяни (ініціативна група) та підприємства.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua