Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 січня 2015 року

30 січня, вже в третє за січень місяць, проведено засідання сесії міської ради шостого скликання. Необхідність їх проведення зумовлена особливістю та складністю формування бюджету 2015 року, у зв’язку з внесенням радикальних змін до Бюджетного та Податкового кодексів.

30 січня 2015 року

29 січня у міській раді відбулася робоча зустріч за участю  координатора проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“ Тараса Журавля, директора Інституту проблем державного управління та місцевого самоврядування Національної Академії Державного Управління при Президентові України В’ячеслава Толкованова та експерта проекту Станіслава Коломійця.

30 січня 2015 року

28 січня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто питання виконання фінансових планів господарської діяльності за 2014 рік комунальними підприємствами міста: „Пирятинський міський водоканал“, „Готель „Пирятин“, „Каштан“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди та КПРТ „Райдуга“ та затверджено фінансові плани цих підприємств на 2015 рік. Про виконання Інвестиційних програм Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд та „Пирятинського міського водоканалу“  доповіли економіст очисних споруд Гавриленко Наталія та головний бухгалтер міського водоканалу Габрієлян Світлана.

29 січня 2015 року

Одним з основних питань другого пленарного засідання позачергової сорок третьої сесії міської ради шостого скликання був звіт про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради в 2014 році.

29 січня 2015 року

27 січня відбулося друге пленарне засідання позачергової сорок третьої сесії міської ради шостого скликання.

Основні питання, які стали предметом обговорення на сесії, були:

звіт міського голови про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради в 2014 році;

затвердження міського бюджету на 2015 рік, місцевих податків і зборів, міських цільових програм на 2015 рік та плану діяльності міської ради на І півріччя 2015 року.

29 січня 2015 року

Днями міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у засіданні координаційної ради секції малих міст АМУ та Правління Асоціації малих міст України у приміщенні Комітетів Верховної Ради України. У засіданні також взяли участь Голова Асоціації малих міст України Павло Козирєв, перший заступник виконавчого директора Асоціації міст України Олександр Мазурчак, народні депутати України Вадим Івченко, Альона Бабак та голова Комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

26 січня 2015 року

Сьогодні у приміщенні міської ради відбулося громадське обговорення проекту „Облаштування скверу „Фантазія“ для відпочинку в м.Пирятин“, який отримав перемогу в обласному Конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2014 року. Проект передбачає облаштування нового скверу на місці „яблуневого саду“ по вул. Червоноармійська.

26 січня 2015 року

Сьогодні о 12.00 годині, у зв’язку з загибеллю мирних жителів у Маріуполі 24 січня 2015 року, внаслідок масованого обстрілу житлових районів міста бойовиками, колектив та депутати Пирятинської міської ради вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання. 

23 січня 2015 року

У зв’язку з надходженням до міської ради звернень щодо неналежного санітарного стану підземного переходу в районі автостанції „Пирятин“, 23.01.2015 працювала комісія міської ради за участю представників райдержадміністрації, Лубенського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Полтавській області та дорожньо-ремонтного підприємства-3 м. Лубни, яке обслуговує  автошлях Київ-Харків-Довжанський.

23 січня 2015 року

Міська рада продовжує пошук цікавих та корисних для громади і апарату виконавчого комітету проектів та програм, які спрямовані на розвиток громадянського суспільства, покращення якості надання адміністративних та житлово-комунальних послуг.

На запрошення Асоціації малих міст України в листопаді 2014 року міською радою  була подана заявка на участь у відборі міст-учасників  у новому шведсько-українському проекті „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“, який був презентований на ІХ щорічній Конференції малих міст України у вересні.

В рамках розпочатого конкурсного відбору міст делегація шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“ 21 січня 2015 року відвідала  Пирятин та ознайомилась  з містом, досвідом роботи міської ради, практиками, набутими муніципалітетом в ході реалізації проектів та програм, який презентували керівництво міської ради.

23 січня 2015 року

22 січня за ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, за участю голови райдержадміністрації Олега Кучі та голови районної ради Сергія Пазюка  відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва (голова комісії Олександра Салівон), з питань освіти, молоді, культури, спорту та громадських об’єднань (голова комісії Олег Солонський) та постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та управління майном (голова комісії Григорій Вельбой).

20 січня 2015 року

15 січня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася позачергова сорок третя сесія міської ради.

Пленарне засідання, яке пройшло у відкритому режимі, провів міський голова Олексій Рябоконь. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. Вони розглянули, обговорили і прийняли рішення з 3 питань порядку денного.

Зокрема, про передачу майна комунальної власності, а саме: дошкільних, позашкільних навчальних закладів та Калиновомостівського сільського будинку культури в оперативне управління Пирятинській районній раді в зв’язку зі змінами в бюджетному та податковому законодавстві.

17 січня 2015 року

16 січня в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості відбулися громадські слухання „Про ініціативу міської ради щодо співробітництва громад в частині реалізації спільного проекту Пирятинської міської, Великокручанської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

16 січня 2015 року

 На засіданні виконавчого комітету міської ради затверджено списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради. Секретар житлово-побутової комісії при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради Нічик С.В. проінформувала, що протягом жовтня-грудня 2014 року проведено перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов.

16 січня 2015 року

14 січня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому головував міський голова  Олексій Рябоконь.

На засіданні виконкому розглянуто два планових питання: про дотримання законодавства щодо запобігання корупції у виконкомі міської ради та про затвердження списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради.

12 січня 2015 року

11 січня 2015 року відбулася сходка за участю міського голови Рябоконя О.П., заступника міського голови Варави М.В., директора КП „Каштан“ Скочка В.І. та жителів вул. Завокзальна. У ході зустрічі  були розглянуті питання проведення ремонту дорожнього покриття вул. Завокзальна, відновлення вуличного освітлення, утримання прибудинкової території, полоси відводу залізничної станції та вивезення КП „Каштан“ твердих побутових відходів.

9 січня 2015 року

На засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, діяльності засобів масової інформації та контролю за виконанням рішень міської ради розглянуто пропозицію керівництва міської ради щодо кандидатури О.Бондаренко на посаду редактора районної газети „Пирятинські вісті“.

6 січня 2015 року

05 січня 2015 року відбулося засідання зведених постійних комісій міської ради за участі завідувачів дитячих садків, керівників Будинку дитячої та юнацької творчості та Станції юних техніків. На розгляд депутатів виносився проект рішення сорок третьої позачергової сесії Про передачу майна комунальної власності: дошкільних, позашкільних навчальних закладів та Калиновомостівського сільського будинку культури з балансу Пирятинської міської ради на баланс відділу освіти Пирятинської райдержадміністрації.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua