Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 січня 2015 року 22:08

Звітуємося про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради в 2014 році

Першим питанням другого пленарного засідання позачергової сорок третьої сесії міської ради шостого скликання був звіт про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради в 2014 році.

Зазвичай з цього питання звітувався тільки міський голова. Проте в цьому році керівництвом міської ради було вирішено змінити форму подачі звіту, і  звітувався не лише О.П.Рябоконь, а й відповідальні за відповідні напрямки роботи  працівники апарату виконавчого комітету.

У вступному слові  Олексій Петрович зазначив, що 2014 рік був досить складним, від нього чекали багато змін в економічному і політичному житті нашої держави, на нього покладали багато сподівань. На його думку, міська рада гідно пройшла цей непростий час початку державної перебудови. І незважаючи ні на політичні зміни, ні економічні труднощі впродовж звітного року місто продовжувало розвиватися, стало більш привабливим і сучасним. Адже основна мета: зробити Пирятин сучасним містом, забезпечити достойне життя, покращити добробут людей. За звітний період міська влада не звернула і не скоротила жодної соціально значимої програми.

Головним завданням, над яким працював  виконавчий комітет міської ради у 2014 році, була максимальна реалізація інтересів міської громади в реальних бюджетно-фінансових, економічних та соціальних умовах, в межах Конституції та законів України. Завдяки цілеспрямованій роботі виконавчого комітету  вдалося забезпечити нормальне функціонування комунальних підприємств, позашкільних і дошкільних закладів міської ради та досягти певних позитивних результатів у забезпеченні життєдіяльності нашого міста. В своїй роботі виконавчий комітет керувався принципом відкритого діалогу з міською громадою. Адже тільки пояснюючи свої дії, влада може ефективно реалізувати намічені плани.

Керуючий справами виконавчого комітету Лариса Кочур, продовжуючи тему зазначила, що для того, щоб жити у сучасному місті, мати можливість покращити життя пирятинців, варто  завжди починати з самих себе, тобто з  сучасного працездатного управлінського колективу міста - виконавчого комітету ради. Вона  проінформувала про роботу виконавчого комітету та апарату виконавчого комітету, відповідно до визначених Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні“ повноважень та ознайомила з підсумками участі виконавчого комітету в проектах та програмах.  Ірина Цюра доповіла про виконання повноважень у  сфері  соціально-економічного  і  культурного  розвитку, планування  та  обліку, бюджету та управління комунальною власністю.  Максим Варава, заступник міського голови доповів про реалізацію повноважень в галузі житлово-комунального господарства, будівництва, регулювання  земельних  відносин  та  охорони  навколишнього  природного  середовища. Про реалізацію заходів у рамках виконання повноважень у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту доповів заступник міського голови Ігор Шикеринець. Про виконання повноважень з питань соціального захисту прозвітувалася провідний спеціаліст з економічних питань відділу фінансів та обліку виконкому міської ради Любов Тараненко; з питань  побутового обслуговування, торгівлі та громадського харчування – провідний спеціаліст з питань торгівлі, обліку та приватизації комунального майна виконкому міської ради  Ліля Зубко; з питань виконання повноважень у сфері забезпечення  законності,  правопорядку, охорони  прав,  свобод  і  законних  інтересів  громадян – провідний спеціаліст з правових та гуманітарних питань Кудрявцев О.О.

В заключному слові міський голова Олексій Рябоконь озвучив пріоритетні напрямки роботи виконавчого комітету на 2015 рік та подякував

всім, хто вкладає частину душі і серця в спільну справу – покращення життєдіяльності нашого міста. Подякував за підтримку та зазначив, що розраховує на співпрацю з усіма конструктивними силами міста, на тих, хто націлений на результат і ділове співробітництво.

Детальний звіт про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради в 2014 році буде оприлюднено в рубриці „Звіти  міського голови“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua