Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 січня 2015 року 14:06

Відбулися громадські слухання в рамках проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“

16 січня в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості відбулися громадські слухання „Про ініціативу міської ради щодо співробітництва громад в частині реалізації спільного проекту Пирятинської міської, Великокручанської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

В слуханні взяли участь голови квартальних комітетів, депутати, завідуючі ДНЗ та ПНЗ, представники РДА, районної ради, місцевих ЗМІ та громадськість.

Від громадськості активно вів обговорення Бугайов В.М., який поцікавився про кількість учасників, які подавали проекти на участь у Конкурсі та якими показниками відзначився проект Пирятинської міської ради.

 В обговоренні також взяли участь: Удод О.М., директор ПВНЗ „Європейський університет“, який запитав за чиї кошти буде здійснюватися вивіз ТПВ з сільських населених пунктів та яка її вартість для кожної з громад-партнерів, Ткаченко Н.В.; економіст КП „Каштан“, яка проінформувала присутніх про те, що на даний час комунальне підприємство спільно з сільськими радами проводе розрахунок вартості послуги та розробляється маршрут руху сміттєзбиральної техніки; Довженко Р.Т., депутат міської ради,  який запитав чи проводилися громадські слухання у сільських радах та чи підтримало сільське населення дану ініціативу.

На всі запитання, які були підняті в ході обговорення, надавали відповіді заступник міського голови М.В. Варава та керуючий справами виконкому міської ради Кочур Л.В.

Чайка Т.Г., депутат міської ради, наголосила на тому, що всі присутні зібралися для того щоб підтримати міську раду у реалізації даного проекту, що  стане першим кроком на шляху до об’єднання громад.

В ході активного обговорення всі присутні підтримали ініціативу міської ради та побажали успішної реалізації заходів проекту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua