Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 січня 2015 року 10:46

Координатори проекту GIZ „Реформа управління на сході України“ відвідали місто Пирятин

29 січня у міській раді відбулася робоча зустріч за участю  координатора проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“ Тараса Журавля, директора Інституту проблем державного управління та місцевого самоврядування Національної Академії Державного Управління при Президентові України В’ячеслава Толкованова та експерта проекту Станіслава Коломійця.

В рамках робочого візиту координатори проекту побували на міському сміттєзвалищі, оглянули майданчики під контейнери для збору ТПВ та відвідали комунальне підприємство „Каштан“.

У міській раді була проведена робоча нарада з питань реалізації заходів  спільного проекту Пирятинської міської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“. Координаторів та експертів проекту цікавили питання: ставлення громади до реалізації спільного проекту співробітництва, позиція міської влади щодо проведення реформування місцевого самоврядування та децентралізації,  практичні наслідки для міста районного значення внесених в бюджетне та податкове законодавство змін. Заступник міського голови Варава М.В. проінформував присутніх по хід та заплановані етапи виконання заходів проекту.

У кінці зустрічі відбувся брифінг для місцевих засобів масової інформації. Олексій Рябоконь та Тарас Журавель розповіли про проект „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“ як проект співробітництва громад, який спрямований на реалізацію  створення умов в населених пунктах міської та сільських громад-партнерів по впровадженню ефективної системи збирання та вивезення твердих побутових відходів, обмеження їх шкідливого впливу на навколишнє природне середовище та здоров’я людини, збільшення потужностей комунального підприємства „Каштан“ із збирання ТПВ та підвищення екологічної культури і свідомості членів громад-партнерів. Вони дали відповіді на запитання журналістів щодо очікувань і позицій сторін та термінів реалізації проекту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua