Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 січня 2015 року 10:48

Спільне засідання постійних комісій районної та міської рад

22 січня за ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, за участю голови райдержадміністрації Олега Кучі та голови районної ради Сергія Пазюка  відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва (голова комісії Олександра Салівон), з питань освіти, молоді, культури, спорту та громадських об’єднань (голова комісії Олег Солонський) та постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та управління майном (голова комісії Григорій Вельбой).

Про планові показники дохідної та видаткової частин районного бюджету відповідно до нового бюджетного та податкового законодавства проінформувала начальник фінансового управління Пирятинської райдержадміністрації Людмила Безушко.

Члени комісій обговорили шляхи вирішення питання щодо обладнання рентгенкабінету Пирятинської центральної районної лікарні новим обладнанням, але основна увага депутатів обох рівнів була закцентована на належному фінансовому забезпеченні в 2015 році дошкільних навчальних закладів Пирятинської міської ради та Калиновомостівського сільського будинку культури, які рішенням сорок третьої позачергової сесії міської ради від 15 січня 2015 року були передані в оперативне управління Пирятинській районній раді.

В обговоренні виступили голова районної ради Сергія Пазюк,  депутати Григорій Вельбой та Олексій Гусак, голова райдержадміністрації Олег Куча,  міський голова Олексій Рябоконь, депутат міської ради, завідувач дошкільного навчального закладу „Берізка“ Валентина Луценко, начальник відділу освіти Пирятинської РДА Раїса Андрейщук.

Комісіями рекомендовано винести на розгляд чергової сесії районної ради питання про передачу субвенції з районного бюджету міській раді на утримання закладів довкілля в сумі 5881,1 тис. грн. та Калиновомостівського сільського будинку культури в сумі 21,7 тис. грн. з урахуванням зауваження, що при підвищенні ціни на енергоносії впродовж року різниця буде компенсовуватися за рахунок коштів районного бюджету.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua