Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2015 року

30 липня відбулася сорок дев’ята сесія Пирятинської міської ради шостого скликання під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.

Цього дня на порядок денний було винесено 26 питань, пов’язаних з врегулюванням земельних відносин, майна комунальної власності, а також бюджетні питання, з розгляду яких і розпочалося пленарне засідання.

25 липня 2015 року

Шановні працівники торгівлі!

Сердечно вітаю з професійним святом – Днем працівників торгівлі!

Ви - представники однієї з найдавніших та найпопулярніших професій в Україні. Вона потребує надзвичайної витримки, тактовності та професіоналізму, бо  всі ми час від часу стаємо покупцями і добре, коли в торгівельних закладах нас зустрічають щирою увагою, ввічливим словом та привітною усмішкою. 

Тож усім працівникам торгівлі, ветеранам праці щиро бажаю здоров'я, благополуччя, миру, достатку, родинного тепла, посмішок покупців, економічної стабільності та процвітання.

25 липня 2015 року

У п’ятницю, 24 липня, була проведена постійна комісія міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва під головуванням Олександри Салівон, у роботі якої взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, його заступники, секретар ради, керуючий справами виконкому, начальники відділів та провідні спеціалісти.

На засіданні обговорювалася низка питань, запланованих до розгляду черговою сесією міської ради, які пов’язані з бюджетними процесами Пирятина. Депутати заслухали та схвалили звіт про фінансово-господарську діяльність міської ради за І півріччя 2015 року, а також погодили внесення змін та доповнень до міських цільових програм, зокрема:

24 липня 2015 року

23 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються квартирного обліку громадян при виконкомі міської ради (зняття та постановки), видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, надання дозволу на встановлення рекламного засобу на вул. Червоноармійська, вирішення соціальних питань (надання громадянам матеріальної допомоги на поховання) тощо.

Активно обговорювалося питання щодо стану житлового фонду, який перебуває у комунальній власності територіальної громади міста.

24 липня 2015 року

Управління  житлово-комунального господарства облдержадміністрації оголошує конкурсний відбір претендента на заміщення вакантної посади директора обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства „Лубнитеплоенерго“.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

 - вища технічна/економічна освіта;

 - стаж безперервної роботи в галузі теплоенергетики (енергетики) не менше п’яти років протягом останніх десяти років;

 - досвід управлінської роботи (керівник, заступник керівника, головний інженер, начальник виробничої дільниці) не менше трьох років.

17 липня 2015 року

16 липня в приміщенні міської ради відбулася спільна зустріч представників влади Пирятинської міської ради з громадськими активістами та представниками Полтавської філії Суспільної служби України, яка реалізує Проект „Наше місто-наш бюджет-наше майбутнє“.

Метою зустрічі було ознайомлення із завданням даного проекту, яке полягає в збільшенні прозорості місцевих бюджетів та участі громадян в його плануванні, і обговорення можливості його реалізації в місті Пирятині.

15 липня 2015 року

Шановні бухгалтери!

Прийміть щирі вітання з професійним святом — Днем бухгалтера України.

Ваша професія вимагає скрупульозності, виваженості, відповідальності, порядності, законності та любові до магії цифр. У значній мірі успіх кожної організації та її колективу залежить від Вашої скромної та на перший погляд рутинної, але кропіткої щоденної роботи. Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну працю,  професіоналізм та принциповість.

15 липня 2015 року

Останнім часом значно зросла кількість випадків крадіжок на об’єктах електроенергетики. Предметом викрадення стають дроти повітряних лінії електропрередач, трансформаторна олія, силові трансформатори та інше обладнання. Звертаємося до Вас з проханням сприяти у боротьбі з розкраданням електроустаткування та запобіганню крадіжок з об’єктів електроенергетики, які розміщені на території Пирятинської міської ради.

14 липня 2015 року

З метою підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років та приведення до належного технічного стану дорожнього покриття вулиць міста 08 липня Пирятинською міською радою за кошти міського бюджету проведено капітальний ремонт вулиці Київська площею 1596 кв.м. на суму 435 тис. 287 грн. з облаштуванням заїздів на вулиці: Молодіжна, Садова, Островського.

14 липня 2015 року

Продовжується реалізація спільного проекту Пирятинської міської ради і Білоцерківської,  Дейманівської, Каплинцівської,  Олександрівської, Сасинівської та Харківецької сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистого довкілля Пирятинського краю“, який спрямований на вирішення проблем зі збору та вивезення твердих побутових відходів. Днями у міській раді відбулася нарада щодо стану виконання заходів проекту GIZ,  в якій взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, сільські голови-учасники проекту та представники КП „Каштан“.

10 липня 2015 року

На засіданні виконкому міської ради проаналізовано стан роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до виконавчого комітету міської ради впродовж І півріччя цього року.

Керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур зазначила, що робота із зверненнями громадян проводилася відповідно до Закону України „Про звернення громадян“. За звітний період до установи надійшло 183 звернення, з них: письмових – 152. На особистий прийом до міського голови звернулося 48 осіб.

9 липня 2015 року

8 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд житлово-комунальних питань: встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води водопровідного господарства КП „Пирятинський міський водоканал“ та погоджено Пирятинським госпрозрахунковим очисним спорудам норми витрат води споживачами (юридичними особами та фізичними особами – підприємцями)

8 липня 2015 року

7 липня 2015 року відбулося чергове засідання комісії з питань укомплектування комунальних дошкільних навчальних закладів, розміщених на території Пирятинської міської ради. 

В ході роботи комісії розглянуто 50 заяв від батьків, які мають наміри влаштувати дитину в дошкільні навчальні заклади міста у 2015-2017 роках.

8 липня 2015 року

07 липня відбулося чергове засідання житлово-побутової комісії при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради.

Члени комісії розглянули заяви, подані громадянами з відповідними пакетами документів, щодо взяття їх на квартирний облік та внесення як учасників бойових дій до списків громадян на першочергове отримання житла. Комісія рекомендувала виконавчому комітету прийняти рішення про взяття громадян на облік на черговому засіданні виконкому, яке відбудеться 8 липня. Крім того, розглянуто питання щодо можливості постановки на квартирний  на облік дитини-сироти.

7 липня 2015 року

6 липня 2015 року на улюбленому всіма пирятинцями місці для відпочинку, острові Масальському, відбулося традиційне театралізоване свято „Ой на Івана, ой на Купала“, яке відкрив заступник міського голови Ігор Шикеринець.

Чарівну квітку папороті - квітку щастя та кохання прийшли шукати багато пирятинців та гостей міста.

7 липня 2015 року

З метою уникнення самовільного будівництва та штрафних санкцій за нього, своєчасного оформлення правовстановлюючих документів рекомендуємо всім громадянам, які мають наміри здійснювати будівництво на території власного домоволодіння (житлових будинків, прибудов до них, гаражів, господарських споруд, вигрібних ям), звертатися за первинними дозвільними документами (будівельний паспорт) до відділу будівництва, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради (тел. 20172, вул.Леніна, 21, м. Пирятин).

7 липня 2015 року

З метою оперативного проведення КП „Пирятинський міський водоканал“ ремонтно-аварійних робіт на міських мережах водопостачання та створення належних умов праці для технічних працівників водоканалу за рахунок коштів міського бюджету – 220 тис.грн. для аварійної автомашини водоканалу придбано кузов уніфікований герметизований (КУНГ)  з необхідним обладнанням. 

7 липня 2015 року

Покрівля, як і фундамент зі стінами, входить в той базовий набір, який визначає надійність і довговічність будівлі. Худа і квола покрівля – стовідсоткова гарантія серйозних неприємностей для мешканців будинку, і навпаки – міцна покрівля буде довгі роки захищати і від дощу зі снігом, і від вітру, і від спеки та холоду.

Для комфортного проживання мешканців багатоповерхових житлових міста проводяться роботи по ремонту м’яких покрівель будинків. За рахунок коштів міського бюджету місцевою підрядною організацією „Удайбудпроект“ вже завершено роботи по капітальному ремонту м’якої покрівлі по вул. Червоноармійська, 44А. Відремонтовано покрівлю площею 225 кв.м на загальну суму 53,850 тис.грн.

6 липня 2015 року

Пирятинська міська рада продовжує термін проведення щорічного конкурсу з благоустрою міста „Найкращий будинок та благоустрій території“ та запрошує пирятинців взяти активну участь у  ньому.

Конкурс проводиться за номінаціями: „Найкращий під’їзд багатоповерхового будинку“; „Найкращий приватний будинок“; „Найкращий балкон“; „Найкраща клумба міста“.

6 липня 2015 року

Інформація про роздрібні ціни  на продовольчі товари  на підприємстві Пирятинської РССТ „Пирятинський ринок“ (пл. Борців Революції, 7)  та на ринках міст Лубни  та Гребінка станом на 01 липня 2015 року:

4 липня 2015 року

В рамках реалізації спільного проекту Пирятинської міської, Великокручаської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально – технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“ проведено відкриті торги по закупівлі сміттєвоза на шасі автомобіля

МАЗ. В процедурі закупівлі взяли участь два учасники – ТОВ „Торговий дім „Комунальна техніка“ (місто Кремечук) та ТОВ „УкрЄвроМАЗ“  (місто Київ). Переможцем торгів визначено ТОВ „УкрЄвроМАЗ“, яке надало нижчу цінову пропозицію – 1195,0 тис.грн. 

3 липня 2015 року

З метою підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років та приведення до належного технічного стану дошкільних навчальних закладів та створення комфортних умов для вихованців 03 липня комісійно обстежено м’яку покрівлю ДНЗ „Берізка“.  

В роботі комісії взяли участь фахівці міської ради, ДНЗ „Берізка“, проектна організація ПП „МПБП Стимул“ та підрядна організація „Удайбудпроект“.  Для визначення об’ємів, які необхідні для проведення капітального ремонту покрівлі дитсадка „Берізка“ проведено відповідні заміри та визначено перелік робіт.

3 липня 2015 року

Пирятинською міською радою спільно з КП „Каштан“ продовжується реалізація заходів щодо підготовки житлового фонду та комунального господарства міста до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.

З метою уточнення об’ємів робіт по проведенню поточного ремонтів житлового фонду у 2015 році та підготовки пропозицій щодо капітального ремонту на 2016 рік  проведено засідання комісії для обстеження житлового фонду, що перебуває у комунальній власності міста. У ході засідання було розглянуто питання щодо черговості проведення обстеження житлового фонду (покрівлі, техповерхів, під’їздів, мереж, підвалу) з обов’язковим залученням представників житлових будинків.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua