Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2015 року 06:36

Готуємося до сесії міської ради

У п’ятницю, 24 липня, була проведена постійна комісія міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва під головуванням Олександри Салівон, у роботі якої взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, його заступники, секретар ради, керуючий справами виконкому, начальники відділів та провідні спеціалісти.

На засіданні обговорювалася низка питань, запланованих до розгляду черговою сесією міської ради, які пов’язані з бюджетними процесами Пирятина. Депутати заслухали та схвалили звіт про фінансово-господарську діяльність міської ради за І півріччя 2015 року, а також погодили внесення змін та доповнень до міських цільових програм, зокрема:

на утримання та розвиток комунальних дошкільних навчальних закладів додатково виділено 1271,0 тисяча гривень (проведення капітальних та поточних ремонтів в дитячих садочках, придбання твердого палива на зимовий період,  оплата послуг теплопостачання, забезпечення необхідним інвентарем та меблями);

на лікування військовослужбовців-пирятинців, які отримали поранення та контузії в зоні антитерористичної операції, передбачено 100,0 тисяч гривень, а на санаторно-профілакторну реабілітацію пропоновано 50% дольову участь у придбанні путівок разом з районним та обласним бюджетами;

на обладнання вузлами обліку теплової енергії житлового фонду міста необхідно близько 900,0 тисяч гривень, виходячи з попередньо погодженого розрахунку: третина – кошти міського бюджету, іще третина – кошти обласного виробничого комунального підприємства теплового господарства „Лубнитеплоенерго“, решта – кошти, зібрані мешканцями багатоповерхівок;

по організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятина (о.Масальський) – 40,0 тисяч гривень на придбання інвентарю, необхідного для повноцінного функціонування рятувального поста.

Комунальному підприємству „Каштан“ депутати погодили внесення змін та доповнень до міських цільових програм утримання служби благоустрою та утримання об’єктів комунальної власності, а саме: виділено кошти на ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Полтавська, 2, капітальний ремонт тротуару по вул. Визволення (до центральної районної лікарні), придбання трактора, грейдера, контейнерів для сміття та облаштування майданчиків для їх встановлення тощо.

З всіх питань прийняті відповідні рекомендації.

Жваве обговорення серед членів постійної комісії викликало питання облаштування в місті дитячих та спортивних майданчиків, які б відповідали сучасним вимогам і стандартам. Зокрема було розглянуто звернення групи депутатів щодо будівництва тенісного корту на території стадіону „Ювілейний“.  Зі свого боку керівництво міської ради вийшло з пропозицією щодо облаштування сучасного багатофункціонального спортивного майданчика, який би давав можливість займатися футболом, волейболом, баскетболом та тенісом, в одному з житлових масивів багатоповерхової забудови з метою наближення можливостей занять спортом безпосередньо за місцем проживання дітвори та молоді.

Питання щодо змін до міського бюджету, а також проект рішення про створення відділу інспекції державного архітектурно-будівельного контролю міської ради депутати вирішили обговорити в понеділок на засіданны зведених постійних комісій.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua