Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 липня 2015 року 18:23

„Ой на Івана, ой на Купала…“

6 липня 2015 року на улюбленому всіма пирятинцями місці для відпочинку, острові Масальському, відбулося традиційне театралізоване свято „Ой на Івана, ой на Купала“, яке відкрив заступник міського голови Ігор Шикеринець.

Чарівну квітку папороті - квітку щастя та кохання прийшли шукати багато пирятинців та гостей міста. На святі вони мали можливість ознайомитися з купальськими персонажами: Водяним, русалоньками, мавками, кікіморами і виступами кращих аматорів художньої самодіяльності Пирятинського краю, взяти участь в різних іграх і розвагах та отримати за це міні-подаруночки. Серед дівчаток провели конкурс на кращий віночок. На веселих, активних, спритних та сильних чекали козацькі забави. Особливе пожвавлення серед присутніх викликав конкурс, який вимагав від учасника піднятися на закопаний гладкий дерев’яний стовп і дістати приз, закріплений на висоті близько 5 метрів.

Широким асортиментом продовольчих товарів (шашлики, бутерброди та інші товари) була представлена торгівля. Учасники дійства могли посмакувати  стравами традиційної української кухні, приготованими місцевими підприємцями.    

Пирятинські волонтери також долучилися до свята та провели ярмарку-продаж виготовленої власноруч продукції. Кошти отримані в ході акції будуть використані для придбання необхідних  для воїнів АТО речей.

Дітвора мала можливість побавитися на атракціонах, позмагатися по стрибках на батутах, придбати повітряні кульки та різноманітні іграшки.

Після завершення театралізованого дійства всі мали можливість перестрибнути через купальське багаття та потанцювати навколо запаленого „Водяним“ вогнища.

Більш детальний фоторепортаж можна переглянути у розділі "ФОТОСВІТЛИНИ" альбом "Ой на Івана, ой на Купала"

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua