Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 липня 2015 року 20:31

На черговому засіданні виконкому

23 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються квартирного обліку громадян при виконкомі міської ради (зняття та постановки), видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, надання дозволу на встановлення рекламного засобу на вул. Червоноармійська, вирішення соціальних питань (надання громадянам матеріальної допомоги на поховання) тощо.

Активно обговорювалося питання щодо стану житлового фонду, який перебуває у комунальній власності територіальної громади міста. Заступник міського голови Максим Варава доповів, що обстеження житлового фонду проводилося на виконання розпорядження міського голови від 19.06.2015           № 49. Мета обстеження: визначення реальних проблем багатоповерхівок, уточнення об’ємів робіт по проведенню поточних ремонтів житлового фонду на 2015 рік та підготовки пропозицій щодо капітального ремонту на 2016 рік.  Варто зазначити, що до складу комісії, яка працювала на обстеженні будинків, ввійшли як працівники міської ради, КП „Каштан“, так і громадськість. За результати виконаної роботи розроблено відповідні заходи та підготовлено ряд нових міських цільових програм, які подані на розгляд постійних профільних депутатських комісій.

У зв’язку зі зверненням підприємців міста було також розглянуто питання щодо демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд по вул. Червоноармійська, 163. У результаті розгляду та обговорення ФОП Якименко А.І. зобов’язано демонтувати тимчасову споруду, яка встановлена без відповідного дозволу виконавчого комітету міської ради. 

Детальніше з прийнятими на засіданні рішеннями можна буде  ознайомитися  на нашому сайті в рубриці РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua