Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 січня 2015 року 16:14

Проведено сходку з жителями вулиці Завокзальна

11 січня 2015 року відбулася сходка за участю міського голови Рябоконя О.П., заступника міського голови Варави М.В., директора КП „Каштан“ Скочка В.І. та жителів вул. Завокзальна. У ході зустрічі  були розглянуті питання проведення ремонту дорожнього покриття вул. Завокзальна, відновлення вуличного освітлення, утримання прибудинкової території, полоси відводу залізничної станції та вивезення КП „Каштан“ твердих побутових відходів.

На запитання, які турбували жителів вулиці, Олексій Петрович відповів, що навесні при проведенні ремонтних робіт дорожнього покриття вулиць міста, в першу чергу, буде проведено ямковий ремонт вулиці Завокзальна. З метою виготовлення проекту та можливого проведення робіт по облаштуванню мережі вуличного освітлення вулиці Завокзальна та частини прилеглих до неї вулиць міською радою вже подано заявку до Пирятинської філії ПАТ „Полтаваобленерго“. Для вирішення питання щодо збору та вивезення сміття з району Завокзалля вирішено спільно з жителями вулиці в березні провести роботу щодо визначення місць для облаштування майданчиків для встановлення євроконтейнерів.    

За результатами зустрічі, з метою вирішення проблем, порушених мешканцями вул. Завокзальної, міським головою дані відповідні доручення працівникам апарату виконавчого комітету та комунальним службам міста.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua