Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 січня 2015 року 16:14

Комісія міської ради обстежила підземний перехід на АС-1

У зв’язку з надходженням до міської ради звернень щодо неналежного санітарного стану підземного переходу в районі автостанції „Пирятин“, 23.01.2015 працювала комісія міської ради за участю представників райдержадміністрації, Лубенського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Полтавській області та дорожньо-ремонтного підприємства-3 м. Лубни, яке обслуговує  автошлях Київ-Харків-Довжанський.

Зважаючи на те, що підземний перехід знаходиться за межами міста та перебуває на тимчасовому обслуговуванні у дорожньо-ремонтного підприємства,  старший виконроб ДРП-3 Бугай В.Д. проінформував присутніх про те, що прибирання території „підземки“  здійснюється через день відповідно до тимчасового договору, укладеного з підрядною організацією „Альтком“, яка проводить реконструкцію автошляху Київ-Харків-Довжанський.

За висновками комісії підземний перехід знаходиться у неналежному санітарному стані.  

Керівництву ДРП-3 рекомендовано забезпечити щоденне прибирання переходу та утримання його в належному стані.

Крім того, на зауваження комісії щодо відсутності освітлення в підземного переході Бугай В.Д. пояснив, що освітлення відсутнє у зв’язку з реконструкцією основної лінії освітлення автошляху. Після введення її в експлуатацію буде вирішено і питання освітлення переходу. 

Стосовно передачі на баланс Пирятинської міської ради підземного переходу Бугай В.Д. повідомив, що це є допоміжна споруда автошляху Київ-Харків-Довжанський і відокремити її та передати на баланс міської ради неможливо, оскільки замовником будівництва є Служба автомобільних доріг у Полтавській області м. Полтава і після введення його в експлуатацію його балансоутримувачем може бути тільки вищезазначена служба.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua