Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 січня 2015 року 10:12

Постійні комісії міської ради

05 січня 2015 року відбулося засідання зведених постійних комісій міської ради за участі завідувачів дитячих садків, керівників Будинку дитячої та юнацької творчості та Станції юних техніків. На розгляд депутатів виносився проект рішення сорок третьої позачергової сесії „Про передачу майна комунальної власності: дошкільних, позашкільних навчальних закладів та Калиновомостівського сільського будинку культури з балансу Пирятинської міської ради на баланс відділу освіти Пирятинської райдержадміністрації“.

Відкрив засідання секретар міської ради Олександр Новіков, який поінформував присутніх про те, що відповідно до прийнятих Верховною Радою України змін до бюджетного та податкового законодавства подальше утримання вищезазначених закладів стало поза компетенцією органів місцевого самоврядування базового рівня, у зв’язку з чим міський голова Олексій Рябоконь ініціював скликання позачергової сесії міської ради з одного, але дуже важливого, питання.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Ігор Шикеринець та провідний спеціаліст з питань фінансів та обліку міської ради Світлана Кеда виступили в обговоренні основних положень Закону України „Про державний бюджет України на 2015 рік“.

Завідувач дошкільного навчального закладу „Берізка“, депутат Валентина Луценко за активної підтримки колег емоційно говорила про те, що дітей, які відвідують дитячі садочки, треба регулярно харчувати, причому відповідно до встановлених норм. Яким чином це буде здійснюватись та хто цим буде опікуватись під час прийому-передачі?

Міський голова Олексій Рябоконь гарантував, що для підвозу продуктів харчування в дитячі садочки до вирішення питання щодо балансоутримувача цих закладів буде виділений службовий автомобіль міської ради. Окремо міський голова зупинився на тих складових місцевих податків і зборів, що формуватимуть нині міський бюджет, а також на проблемах, пов’язаних з незавершеними ремонтними роботами в закладах дошкілля та позашкілля. В обговоренні цих питань виступили депутати Анатолій Шульга, Олександр Жайворонок, Андрій Кучерявий, Тетяна Чайка, Андрій Малишкін, Сергій П’ятак та Олександра Салівон.

Спільним рішенням зведених постійних комісій рекомендовано міському голові відтермінувати проведення пленарного засідання ради по вирішенню питання передачі майна комунальної власності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua