Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 січня 2015 року 10:39

На засіданні виконкому

28 січня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто питання виконання фінансових планів господарської діяльності за 2014 рік комунальними підприємствами міста: „Пирятинський міський водоканал“, „Готель „Пирятин“, „Каштан“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди та КПРТ „Райдуга“ та затверджено фінансові плани цих підприємств на 2015 рік. Про виконання Інвестиційних програм Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд та „Пирятинського міського водоканалу“  доповіли економіст очисних споруд Гавриленко Наталія та головний бухгалтер міського водоканалу Габрієлян Світлана.

Про стан оренди землі на території Пирятинської міської ради проінформував заступник міського голови Варава Максим.

Окремим питанням для обговорення було питання утримання ДРП-3 підземного переходу на автошляху в районі АС-1 Київ-Харків-Довжанський. М.В.Варава проінформував членів виконавчого комітету про результати роботи комісії міської ради. Старший виконроб ДРП-3 Бугай В.Д. пояснив, що  підземний перехід знаходиться за межами міста та перебуває на тимчасовому обслуговуванні у дорожньо-ремонтного підприємства. Санітарний стан підземного переходу дійсно неналежний, але коли прибирання проводиться щоденно, то ситуація змінюється на краще. Зараз прибирання території „підземки“  здійснюється через день відповідно до тимчасового договору, укладеного з підрядною організацією „Альтком“, яка проводить реконструкцію автошляху Київ-Харків-Довжанський. Освітлення відсутнє, у зв’язку з реконструкцією основної лінії освітлення автошляху.

Міський голова О.П.Рябоконь вніс пропозицію, які одноголосно підтримали члени виконавчого комітету щодо направлення листів ПАТ „Полтавський облавтодор“ та керівництва райдержадміністрації з вимогою здійснення належного контролю за використанням автошляху Київ-Харків-Довжанський, в тому числі і підземного переходу.

Також на засіданні виконавчого комітету прийняті рішення з соціальних та комунальних питань (надання допомоги на поховання, постановка на квартирний облік, присвоєння адреси спорудам).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua