Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 січня 2015 року 09:36

Перше пленарне засідання позачергової сорок третьої сесії міської ради

15 січня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася позачергова сорок третя сесія міської ради.

Пленарне засідання, яке пройшло у відкритому режимі, провів міський голова Олексій Рябоконь. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. Вони розглянули, обговорили і прийняли рішення з 3 питань порядку денного.

Зокрема, про передачу майна комунальної власності, а саме: дошкільних, позашкільних навчальних закладів та Калиновомостівського сільського будинку культури в оперативне управління Пирятинській районній раді в зв’язку зі змінами в бюджетному та податковому законодавстві.

В обговоренні питання виступили: заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Ігор Шикеринець, голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк, депутати міської ради Валентина Луценко, Тетяна Чайка, Руслан Довженко, Владислав Гуленко, Олексій Купріян.

Беручи до уваги інформацію секретаря міської ради Олександра Новікова та рекомендації постійних комісій, депутати одноголосно схвалили проект рішення про зняття з контролю деяких рішень міської ради, прийнятих упродовж 2011-2014 років.

Після нетривалих обговорень депутати проголосували питання, щодо реалізації спільного проекту Пирятинської міської, Великокручанської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

Насамкінець головуючий подякував всім причетним до підготовки та проведення пленарного засідання за фаховість та належний рівень висвітлення питань порядку денного.

Враховуючи пропозиції відділу фінансів та обліку виконавчого комітету міської ради депутати одноголосно проголосували за те, щоб на другому пленарному засіданні позачергової сорок третьої сесії, яке спланували провести 22 січня, розглянути звіт міського голови про роботу виконкому міської ради за минулий 2014 рік, про виконання програми соціального і економічного розвитку населених пунктів міської ради за звітний період, затвердження міського бюджету на 2015 рік, місцевих податків і зборів, плану діяльності ради на 1 півріччя наступного року та питання регулювання земельних відносин.

Всі прийняті рішення упродовж 5 днів після першого пленарного засідання сесії будуть доступними для завантаження в рубриці Рішення сесій на нашій сторінці веб-сайту міста Пирятина та Пирятинського району, а також на офіційному сайті територіальної громади Пирятина.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua