Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2018 року 16:16

Відбулось позачергове засідання виконкому

3 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. На порядок денний засідання було винесено 13 питань.

Першими розглянули проекти рішень, що стосувалися надання матеріальної допомоги громадянам на поховання та про доцільність поселення особи до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району на безкоштовній основі. Усі вони були схвалені членами виконкому одноголосно.

Також під час засідання погодили ряд рішень про нумерації квартир, видачу громадянам будівельних паспортів забудови земельних ділянок, а також затвердили робочий проект капітального ремонту ДНЗ „Ромашка“. Окрім того, затвердили скориговані робочі проекти реконструкції вуличного освітлення населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

А от проект рішення про встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на вулицях Пирятина погодили лише частково. Прийняли рішення про облаштування двох засобів обмеження швидкості руху автотранспорту „лежачих поліцейських“ і відповідних дорожніх знаків на перетині вулиць Пушкіна та Водостічної в Пирятині, а також про встановлення дорожнього знаку „Нерегульований пішохідний перехід“ і відповідної розмітки поблизу магазину „Юлія“. Пункти про встановлення знаків і нанесення дорожньої розмітки для зупинки маршрутних таксі та автобусів ТОВ „Зелений слон“, встановлення вказівників напрямів вулиць в Пирятині, заборонні та обмежувальні дорожні знаки поблизу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, які б тимчасово робили частину вулиці Європейської (від Соборної до Пушкіна) пішохідною, вилучили і відправили на доопрацювання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua