Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 серпня 2018 року 18:03

Відзначено День сіл Верхоярівка та Калинів Міст

11 серпня весело й гамірно було на подвір’ї Калиновомостівської школи, де жителі двох сусідніх сіл – Верхоярівки та Калинового Мосту – святкували День села. Завітали на гостину та привітали сільські громади виконувач обов’язків міського голови Тетяна Чайка та отець Григорій, представник релігійної громади монастиря святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського.

Традиційно цього дня вітали наймолодших жителів сільських громад. Протягом року в селах народилося четверо немовлят: Артем Коник, Софійка Жагло, Матвій Омеляненко та Артем Мельник. Їхнім батькам вручено подарунки від Пирятинської міської ради. Відзначено подарунками і сільських старожилів: Ївженко Варвару Сергіївну, яка народилася 1927 року, та Ляшенко Ганну Омелянівну, яка цьогоріч відзначає 95-й день народження.

Щирими оплесками, вітаннями та подарунками вшановували односельців, які цього року відзначили півстолітній ювілей: Сергія Медвєдєва, Світлану Музиченко, Зою Ляшенко, Олександра Лимаренка; подружні пари, які відзначили срібне та золоте весілля: Валентину і Петра Дворецьких та Тетяну і Михайла Ляшенків; учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС: Миколу Копиченка та Сергія Олішевця; учасників антитерористичної операції: Сергія Перепелицю, Сергія Копиченка, Олександра Захарченка, Федора Голінька, Віктора Тарасенка, Віталія Багдіяна, Олександра Ляшенка, Юрія Барабаша, Сергія Авраменка, Олександра Мазька, Віктора Стадніченка.

На подвір’ї школи було облаштовано виставку робіт народних умільців та книжкову виставку. Подарунками міської ради відзначено сільських майстринь: Олену Кондратенко, Ніну Сергієнко, Анастасію Костенко та Анастасію Стригуновську, а також найактивніших читачів сільської бібліотеки: Оксану Лук’яненко та Максима Клименка.

Протягом двох годин святковий настрій жителям сіл та гостям свята створювали ведучі Євгенія Гурова та Анастасія Ніколаєнко, самодіяльні артисти Калиновомостівського будинку культури та Олександрівського сільського клубу, Пирятинської школи естетичного виховання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua