Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 серпня 2018 року 13:46

Працює профільна комісія

7 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Розпочали роботу комісії з доповіді начальника відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Тараса Ільченка про виконання ТОВ „Фірма „Колорит-Строй“ договірних зобов’язань щодо проведення капітального ремонту даху ЦДЮТ. Cтаном на 31 липня 2018 року підрядник закінчив усі будівельні роботи, які передбачені Договором. Крім визначених в кошторисній документації обсягів та видів робіт виконано також ряд інших, погоджених з Замовником робіт, внаслідок чого виникла необхідність проведення коригування проектної документації без збільшення кошторисної вартості робіт. Зокрема, виникла конструктивна необхідність облаштування підшивки карнизу покрівлі замість передбачених проектом „кобилок“, збільшення довжини фасадного скату покрівлі з випуском його за геометричні межі будівлі, облаштування дверцят вхідного отвору на горище з виготовленням металевої драбини, монтажу нової системи кріплення розтяжок димохідної труби, облаштування блискавкозахисту, виготовлення металевих елементів опорядження верхньої частини фасадної стіни тощо. У зв’язку з цим термін виконання будівельних робіт продовжено на період коригування проектної документації, а саме, до 15 вересня поточного року.

Тарас Ільченко також поінформував про результати обстеження даху приміщення спортивного залу Пирятинської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Він зазначив, що виявлено дефекти покриття даху. Члени комісії рекомендували їх усунути разом з підрядною організацією, що виконує ремонт приміщення спортзалу.

Депутати прийняли до відома інформацію про стан визначення підрядних організацій для реалізації проектів реконструкції чи будівництва в об’єктах комунальної власності міської ради. Зокрема, незабаром буде укладено договір підрядних робіт будівництва КНС на території Пирятинської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 з учасником торгів, якого система ProZorro визначила переможцем. Також системою ProZorro визначено переможця тендеру на виконання робіт з облаштування шатрової покрівлі даху Опорного закладу Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ст. №6, триває термін оскарження.

Також члени комісії під час засідання розглянули ряд земельних питань. Найбільше обговорень викликав звіт про виконання рекомендацій профільної комісії від 24 травня поточного року, щодо обрахування суми несплаченої орендарем орендної плати за користування земельною ділянкою по вулиці Європейській, 6,8. Нині заборгованість становить 145 тисяч гривень. Дія договору оренди закінчилася ще у 2014 році, але земельна ділянка обтяжена об’єктом незавершеного будівництва. Тому здати її в оренду іншому орендареві не можна, як і демонтувати недобудований об’єкт. Депутати доручили начальнику відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради разом з колишнім орендарем та власником об’єкту незавершеного будівництва врегулювати питання подальших планів на використання земельної ділянки, про результати повідомити членів постійної комісії під час чергового засідання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua