Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 серпня 2018 року 11:47

З Днем народження, Україно рідна!

   24 серпня біля районного Будинку культури було  весело та гамірно. Цьогоріч нашій країні виповнюється 27 років. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців.
       Пирятинська міська об’єднана територіальна громада представила стенди із фотографіями про діяльність міської ради, закладів освіти, культури та жителів міста. Пирятинський краєзнавчий музей продемонструв фото Пирятинського повіту часів Гетьмана П.Скоропадського та Директорії Української Народної Республіки 1917-1919 р.р. Калиновомостівський та Олександрівський старостати, навчальні заклади представили вироби декоративно-ужиткового мистецтва, квіткові композиції та пригощали різними смаколиками. Крім того, народні умільці Пирятинщини давали майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, вишивання, бісероплетіння та  квілінгу.

 Міський голова Олексій Рябоконь привітав присутніх із Днем незалежності України. Зі святом також привітали голова райдержадміністрації Олег Куча та голова районної ради Сергій Пазюк. Активні жителі міста і району, працівники соціальної та культурної сфери, місцеві підприємці отримали почесні грамоти.
      Традиційно  відбувся конкурс - презентація громад Пирятинського району. Під час проведення заходів усі бажаючі мали змогу обрати та проголосувати за найкращу презентацію.

За   результатами  голосування найкращими було обрано і нагороджено грамотами:
      1 місце - Великокручанська сільська рада
      2 місце – Пирятинська об’єднана територіальна громада та Дейманівська сільська рада
      3 місце – Теплівська сільська рада
      Інші часники отримали подяки за участь у презентації.
     Свято     тривало       насиченим     і     колоритним,   відчувалася   дружня та   доброзичлива  атмосфера. Для   пирятинців  та     гостей    міста      лунали музичні   вітання   у    виконанні кращих учасників художньої самодіяльності Пирятинщини. Традиційно захід завершився молодіжною дискотекою.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua