Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2018 року 14:28

День села в Олександрівці

Саме літо замовило чудову погоду для традиційного святкуванням  Дня села в Олександрівці на Святого Іллю, яке відбулося 2 серпня біля сільського клубу. Концертна програма, створена завідувачем клубу Аллою Ященко та художнім керівником Ніною Черненко, була насичена виступами дитячих колективів „Перлинки“ і „Сонечко“, вокальних ансамблів „Колібрі“, „Ґаздині“  та фольклорного ансамблю „Пісенне джерело“.  

Міський голова Олексій Рябоконь привітав зі святом усіх присутніх, побажав  подальшого розвитку і облагородження села, завершення ремонту клубу. В адресу довгожителів села, ювілярів, весільних ювілеїв, матерів-героїнь, ветеранів праці, чорнобильця, воїнів-інтернаціоналістів, воїнів АТО і найменших новонароджених односельців линули теплі слова від старости села Івана Тарасовського, які супроводжувалися врученням пам’ятних подарунків від Пирятинської міської ради. Щирі привітання та грошові премії новонароджені і воїни АТО отримали від представників ТОВ „Крячківка-Агро-Плюс“ Олександра Демиденка та ТОВ „Б.О.С. Вікторія-Агро“ Сергія Ященка.

Приємним сюрпризом стали вітання директора Калиновомостівського СБК Євгенії Гурової з виступами своїх учасників  художньої  самодіяльності та пісенні вітання директора школи естетичного виховання Володимира  Луценка.

Святковий настрій підсолоджувався шоколадом та морозивом, смачною кашею, шашликами, веселими атракціонами, іграми на дитячому майданчику,  різноманітною торгівлею.

Свято заполонило всіх небайдужих, навіть гостей із навколишніх сіл, і до півночі вирувало конкурсами, застільними піснями та завзятою дискотекою.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua