Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 серпня 2018 року 16:40

День міської ради в Калиновомостівському старостаті

2 серпня відбувся день міської ради в Калиновомостівському старостаті. Заступник міського голови Раїса Андрейщук, працівники виконавчого комітету міської ради та керівники комунальних підприємств підсумували стани виконання доручень міського голови, даних під час аналогічного заходу на початку червня поточного року.

Зокрема, отримано комерційну пропозицію на встановлення енергоощадних вікон та дверей в сільській бібліотеці, заплановано укладання лінії водопроводу по вулиці Фестивальній в Калиновому Мості протяжністю близько 700 метрів, проведено ревізію земель старостату тощо.

Обговорювали також стан надання послуги зі збору твердих побутових відходів в селах старостату. За інформацією КП „Каштан“ з 338 домогосподарств нині заключили договори з комунальним підприємством лише 77, і лише близько половини вчасно і регулярно сплачують кошти за надання послуги. А от контейнери для збору ТПВ наповнюються напрочуд швидко. КП „Каштан“ готове встановити необхідну кількість додаткових контейнерів, але і мешканці громади повинні усвідомлювати відповідальність за чистоту і благоустрій сіл.

Під час проведення дня міської ради на території Калиновомостівського старостату напрацьовано ряд завдань до виконання, а саме: подати пропозиції щодо місця розташування нового цвинтаря в Замостищі та провести з цього приводу обговорення із жителями села; здійснити контроль за усуненням недоліків, допущених підрядником під час облаштування вуличного освітлення; забезпечити належний стан благоустрою та підготувати територію для проведення Дня села.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua