Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 серпня 2018 року 22:07

Проведено конкурси на заміщення вакантних посад директора та вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти молоді та спорту Пирятинської міської ради

   16 серпня відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директора та вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти молоді та спорту Пирятинської міської ради.

   Пирятинський ІРЦ утворено рішенням тридцять восьмої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 06.06.2018 № 167 „Про створення інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради“ з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

   Конкурс проходив у декілька етапів: прийом документів від осіб, які бажали взяти участь у відборі, попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам, проведення іспиту та визначення його результатів, проведення співбесіди та формування її результатів, визначення переможця конкурсного відбору.

    Відповідно до рішення конкурсної комісії, за результатами вивчення поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатами, комісія рекомендувала начальнику відділу освіти, молоді та спорту Коваленко Т.В. призначити на вакантну посаду директора інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти молоді та спорту Пирятинської міської ради Іваненко Юлію Василівну.

   На вакантну посаду вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти молоді та спорту Пирятинської міської ради рекомендовано призначити Курочку (Хропко) Аліну Олександрівну.

    Повноцінну роботу з дітьми з особливими освітніми потребами у ІРЦ планується розпочати з 1 вересня.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua