Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 жовтня 2014 року

31 жовтня відбулася нарада у міського голови з питання спалювання опалого листя та залишків рослинності на території міста. У нараді взяли участь представники КП „Каштан“, Лубенського міжрайонного управління Держсанепідслужби, засобів масової інформації та начальник сектору дільничних інспекторів Мулявка О.П.

31 жовтня 2014 року

Задля уникнення аварійно - небезпечних ситуацій  КП „Каштан“ по місту проводяться  роботи по видаленню аварійних дерев. Так, 30 жовтня біля дитячого садочку „Червона шапочка“ було спиляно берези, які знаходилися у аварійному стані та несли загрозу відвідувачам дошкільного навчального закладу та перехожим.

30 жовтня 2014 року

29 жовтня міський голова Рябоконь О.П. та заступник міського голови Варава М.В. взяли участь у Координаційній раді з питань місцевого самоврядування при голові районної.

Одним  з актуальних питань, які  розглядалися на координаційній раді та активно обговорювалися сільськими головами,   було питання участі Пирятинського району в Обласному конкурсі проектів співробітництва територіальних громад Полтавської області, який реалізується за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Полтавської обласної ради та  Проекту  Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“.

30 жовтня 2014 року

29 жовтня відбулася зустріч керівництва міста та району з представником підрядної організації ТОВ „Лубенське шляхово-будівельне управління“ № 9 з питання проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м. Пирятин за кошти державної субвенції.

30 жовтня 2014 року

28 та 29 жовтня в місті Пирятин працювала комісія, до складу якої ввійшли спеціалісти міської ради та дільничні інспектори, по виявленню порушників, які спалювали опале листя та залишки рослинності.

28 жовтня 2014 року

Сьогодні Пирятин відзначає 70-у річницю з дня визволення України від фашистських загарбників та вшановує пам’ять про тих, хто боровся з ворогом на фронтах Великої Вітчизняної війни, хто віддав своє життя заради світлого майбутнього прийдешніх поколінь.

28 жовтня 2014 року

Міський голова Рябоконь О.П. та фахівці міської ради, КП „Каштан“ провели робочу зустріч з керівництвом та спеціалістами ОКВПТГ  „Лубнитеплоенерго“ безпосередньо на об’єктах його теплопостачання в місті Пирятині. Основне питання зустрічі – розгляд стану справ по готовності котелень та теплових мереж до їх експлуатації в осінньо-зимовий період та забезпечення надійного теплопостачання житлового фонду, установ та організацій міста.

28 жовтня 2014 року

До сьогоднішнього дня одними з останніх будинків, по яких не розпочато опалення,  були будинки 4А та 4Б по вулиці Червоноармійська. Головною причиною затримки опалювального сезону є значна заборгованість жителів цих будинків за надані послуги з теплопостачання перед надавачем послуг приватним підприємством „Хазар-2007“ у розмірі 175 тис. грн. Боржниками є власники кожної другої квартири зазначених багатоповерхівок.

 

27 жовтня 2014 року

Шановні ветерани!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення славної дати в історії нашої держави – 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників!

Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.

Доземний уклін всім, хто боровся з ворогом на фронтах Великої Вітчизняної, на окупованій території, хто працював в тилу.

Щиросердні слова подяки тим, хто, не дивлячись на смерть, гіркоту втрат та пекельне полум’я боїв, заради прийдешніх поколінь йшов до перемоги, відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні силою свого духу дає приклад патріотизму молодому поколінню.

Дорогі ветерани, шановні пирятинці! Щастя вам, добра, здоров’я, бадьорості духу, любові оточуючих та миру!

 

         Міський голова            Олексій Рябоконь

27 жовтня 2014 року

24.10.2014 відбулося засідання архітектурно-будівельної ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради, на якому розглядалися питання щодо тривалого неналежного утримання власниками об’єктів нерухомого майна, які спотворюють вигляд вулиць міста та несуть загрозу обвалом мешканцям,

24 жовтня 2014 року

24 жовтня 2014 року на базі Пирятинського ДНЗ № 3 „Берізка“ проведено круглий стіл на тему „Наші досягнення. Стан впровадження районної програми психолого – педагогічного супроводу сімей з дітьми від народження до трьох років „Співзвучність люблячих сердець“.  Присутні в тісному колі поділилися своїм досвідом та надбаннями.  Вихователі окреслили  ряд питань, які першочергово цікавлять батьків, діти яких не відвідують дошкільні заклади.

24 жовтня 2014 року

Шановні автомобілісти і дорожники!

 

Так уже склалося, що без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. З року в рік зростає у нашому місті колектив автомобілістів – професіоналів та просто любителів.

Тож щиро вітаю усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті, забезпечуючи комфортабельний проїзд і вчасну доставку вантажів. Від Вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить безпека дорожнього руху і життя пасажирів.

Зичу всім автомобілістам і дорожникам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у роботі, зеленого світла і погожої погоди на життєвих і автомобільних шляхах!
 

Міський голова   Олексій Рябоконь

23 жовтня 2014 року

З метою підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років та приведення до належного технічного стану житлового фонду міста Пирятинською міською радою за кошти міського бюджету на загальну суму 38 тис. 898 грн. проведено капітальний ремонт м’якої покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вул. Абаканська, 102А.

23 жовтня 2014 року

23 жовтня відбулося планове засідання виконавчого комітету. На порядку денному члени виконавчого комітету, керівники виконавчих органів міської ради розглянули усі питання, внесені на порядок денний та прийняли рішення стосовно надання матеріальної допомоги на поховання, постановку на квартирний облік сім’ї військовослужбовця, який загинув підчас проходження військової служби,  та інших комунальних питань. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

17 жовтня 2014 року

Димова завіса та їдкий запах – щорічна біда осінньої пори року нашого міста. З приходом осені, піклуючись про наведення порядку на подвір’ях, громадяни починають все частіше спалювати сухе листя та рештки рослинності, при цьому грубо порушують Правила благоустрою та утримання території міста Пирятина.

16 жовтня 2014 року

Пирятинська міська рада провела обстеження  приватного житлового фонду міста з метою виявлення занедбаних та безхазяйних домоволодінь. Їх на території міста 66. На запит міської ради отримана інформація з реєстраційної служби Пирятинського районного управління юстиції щодо власників такого нерухомого майна. Цим громадянам направлені рекомендовані листи із зобов’язанням утримання будівель, прибудинкових територій та роз’ясненнями про адміністративну відповідальність за перебування споруд і земельних ділянок в неналежному технічному і санітарному стані.

15 жовтня 2014 року

В рамках участі Пирятинської міської ради в польсько-українському проекті „Суспільний капітал для українського самоврядування. Клуби громадського діалогу у регіонах“ 14 жовтня 2014 року в приміщенні Центру розвитку громади були проведені дебати „Клуби громадського діалогу – формування пропозицій громади для впливу при прийнятті рішень з питань місцевого самоврядування“. 

13 жовтня 2014 року

10 жовтня 2014 року відбулася сходка жителів вулиць Шевченка, Суворова та провулку Цибаня за участю міського голови Рябоконя О.П., спеціалістів міської ради та директора КП „Каштан“ Скочка В.І.

6 жовтня 2014 року

У міській раді відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя з юною пирятинкою, спортсменкою, стипендіатом Пирятинської міської ради Олександрою Полтавець та її тренером Олександром Горбачовим. Олексій Петрович привітав Сашу з перемогою в чемпіонаті України, який проходив 1-2 жовтня в м.Кіровограді серед юнаків та дівчат 1997 року народження та молодших.

4 жовтня 2014 року

3 жовтня 2014 року відбулася сходка жителів будинку № 24, що по вулиці Червоноармійській, за участю міського голови Рябоконя О.П., спеціалістів міської ради та директора КП „Каштан“ Скочка В.І. 

2 жовтня 2014 року

1 жовтня 2014 року  на посаду  завідуючої дошкільного навчального закладу „Сонечко“ було  призначено Сварковську  Тетяну Вікторівну, яка  має  24-річний досвід роботи у дошкіллі. Представляли завідуючу колективу - міський голова Олексій Рябоконь та начальник відділу освіти Пирятинської райдержадміністрації  Раїса Андрейщук.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua