Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 жовтня 2014 року 15:42

Дбаємо про екологію та здоров’я пирятинців разом!

31 жовтня відбулася нарада у міського голови з питання спалювання опалого листя та залишків рослинності на території міста. У нараді взяли участь представники КП „Каштан“, Лубенського міжрайонного управління Держсанепідслужби, засобів масової інформації та начальник сектору дільничних інспекторів Мулявка О.П.

Метою зустрічі стала ситуація, що склалася в місті по спалюванню опалого листя його мешканцями. Міський голова Рябоконь О.П. звернувся до учасників наради з пропозицією об’єднати зусилля задля виявлення порушників та притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Директор КП „Каштан“ Скочко В.І. проінформував присутніх про те, що підприємство докладає максимум зусиль по вивозу опалого листя з прилеглих територій та поступово забезпечить вивіз з усіх вулиць міста.

Мулявка О.П., начальник сектору дільничних інспекторів, повідомив про готовність забезпечувати  участь інспекторів у рейдах по виявленню порушників.

Лікар із гігієни харчування Лубенського міжрайонного управління Держсанепідслужби Константиненко Л.А. повідомила присутніх про плани управління інформувати населення щодо заборони спалювання листя та його наслідки, які впливають на здоров’я людей.

За результатами проведеної наради було вирішено об’єднати зусилля служб по боротьбі зі спалюванням листя у місті Пирятин та спільними зусиллями дбати по екологічну безпеку та здоров’я пирятинців.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua