Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2014 року

29 грудня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому головував міський голова  Олексій Рябоконь.

Заступником міського голови Варавою М. детально  проаналізовано стан виконання рішення виконкому міської ради від 29.11.2012 № 342 „Про заходи щодо формування і впровадження системи організації збирання та вивезення твердих побутових відходів в м.Пирятин“. Він зазначив, що КП „Каштан“ з 1 липня 2014 року укладено 129 договорів з жителями приватного сектору на вивіз твердих побутових відходів, з підприємствами, установами, організаціями – 145. Для упорядкування міського сміттєзвалища у грудні цього року розпочато роботи по його впорядкуванню на загальну суму 20075 грн. Виконавчим комітетом міської ради затверджено заходи щодо упорядкування території міського сміттєзвалища та недопущення пожеж на ньому.

30 грудня 2014 року

Довгоочікуваними, веселими, сповненими яскравих вражень були новорічні  свята у дошкільних навчальних закладах Пирятинської міської ради.

У кожному дитсадку до святкового дійства ретельно готувалися і дорослі й діти. На дитячі свята завітало багато казкових героїв: тут і Сніжна Королева, і хитрунка-Баба Яга, і Ніч-Чарівниця, і Сніговик, і Снігурочка з Дідом Морозом,  які створили атмосферу радості  та подарували позитивні  емоції всім присутнім на дійстві.

Під час розваг діти змагалися у спритності, уважності, кмітливості.

30 грудня 2014 року

З метою модернізації та створення сприятливих умов для перебування дітей  в дошкільних навчальних закладах Пирятинської міської ради в ДНЗ „Ромашка“ за кошти міською бюджету проведено ремонт двох дитячих груп (ясельна та друга молодша), а саме: капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення (заміна системи каналізації та водопостачання) – 88,9 тис.грн., оздоблювальні роботи (вирівнювання та фарбування стелі, клеєння шпалер), улаштування нових санвузлів (вирівнювання та фарбування стелі, улаштування керамічної плитки на стінах та підлозі, улаштування умивальників, унітазів), заміна вікон в санвузлах –  70,1 тис.грн., закуплено нові меблі (шафи для рушників, шафи для горщиків, кухонний набір) – 27,8 тис.грн. Облаштовано нові приміщення для бойлерів з повною заміною обладнання.

30 грудня 2014 року

Сердечно вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим – святами, коли здійснюються найзаповітніші мрії, святами, які малюють на наших обличчях щирі посмішки, дарують приємні сюрпризи, яскраві подарунки, гарний настрій та неповторні враження.

У всі часи люди вірили: „як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш“.

Тож нехай у кожній родині запанують мир, добробут, благодать, сподівання на краще і впевненість у майбутньому. Нехай символ нового року – вівця, що асоціюється з витривалістю та покірністю, допоможе повірити в свої сили, додасть оптимізму та наснаги, подарує здоров’я, удачу та невичерпну енергію!

 

Міський голова                     Олексій Рябоконь

25 грудня 2014 року

З метою підтримки дітей, батьки яких мобілізовані на військову службу, або несуть службу за контрактом в зоні АТО, Пирятинською міською радою надано матеріальну допомогу на харчування 22 дітям – учням 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, розташованих на території Пирятинської міської ради, на суму 11440,00 грн.

Кожна дитина зазначеної категорії отримала по 520 грн.

25 грудня 2014 року

Розуміючи складність ситуації, в якій зараз перебувають сім’ї військовослужбовців, мобілізованих на військову службу, та які проходять службу за контрактом в зоні АТО, - жителів Пирятинської міської ради, міською радою прийнято рішення щодо надання матеріальної допомоги на часткове відшкодування житлово-комунальних послуг.

До виконкому міської ради звернулося 61 особа, яким буде надана адресна допомога на загальну суму 12200 грн.

22 грудня 2014 року

Вітаю Вас з професійним святом – Днем енергетика!

Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і місто раніше запалює вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, завдання яких - дарувати людям світло і тепло.

Від Вашого професіоналізму та сумління залежить стабільне життя та якість побуту пирятинців. Адже завдяки Вашій безперебійній  роботі  у дитячих садках,  школах, лікарнях, на підприємствах та в наших оселях буде світло і затишно.

Щиро бажаю усього, що зветься звичайним людським щастям: домашнього затишку, достатку, здоров’я, добра, розуміння і миру! Нехай надійною опорою в житті залишаються сім’я, рідні та друзі, а світло і тепло завжди зігрівають Ваш дім!

 

Міський голова                     Олексій Рябоконь

19 грудня 2014 року

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Кожен із нас добре знає, що міліцейська служба нелегка й дуже відповідальна. Ви дбаєте про  захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства; завжди готові прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, цілодобово оберігати громадський порядок і безпеку.

Саме події цього року показали відповідальність, сміливість, мужність та патріотизм працівників міліції,  коли ви стали поряд з добровольцями та військовослужбовцями захищати мир та безпеку українців, що мешкають в східних регіонах України. Значна частина з вас брала участь в антитерористичній операції, відстоюючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

У цей день висловлюю щиру вдячність усім працівникам і ветеранам міліції за самовіддану працю, бажаю витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.

Бажаю щастя, здоров’я, миру, злагоди й добробуту вам і вашим родинам!

 

Міський голова                     Олексій Рябоконь

19 грудня 2014 року

17 грудня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася позачергова сорок друга сесія міської ради.

Пленарне засідання, яке пройшло у відкритому режимі, провів секретар міської ради Олександр Новіков. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. Вони розглянули, обговорили і прийняли рішення з 27 питань порядку денного.

11 грудня 2014 року

Враховуючи те, що світловий день у зимовий період року  починається значно пізніше, вперше в місті, не зважаючи на запроваджений режим економії, для забезпечення комфортних та безпечних умов руху жителів міста, міською радою спільно з КП „Каштан“ запроваджений новий графік вуличного освітлення з урахуванням потреб ранкового часу.

З 05.12.2014 з 6 до 7 години ранку по вулицях міста працює вуличне освітлення для пирятинців, робочий час яких починається раніше восьмої години.

8 грудня 2014 року

Для  належного утримання вулиць та тротуарів міста у зимовий період  за кошти міського бюджету, які передбачені  міською цільовою Програмою утримання служби благоустрою комунального підприємства „Каштан“ на 2014 рік, на суму  47,5 тис. грн. комунальним підприємством  „Каштан“ придбано  піскорозкидач „РУМ“.

8 грудня 2014 року

Розпочаті   роботи по впорядкуванню полігону ТПВ м.Пирятин.

Міською радою та КП „Каштан“ проведено роботи по впорядкуванню полігону ТПВ м.Пирятин.

5 грудня 2014 року

Прийміть сердечні  вітання з Днем місцевого самоврядування!

Цей день  - свято для кожного члена територіальної громади села, міста та району, яке об’єднує активних людей, справжніх лідерів територіальної спільноти у щирому прагненні зробити наші громади заможними та самодостатніми. У сучасному демократичному суспільстві, в умовах впровадження реальних та ефективних реформ  саме органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого та державного  значення.  Переконаний, що без дієвого і самодостатнього самоврядування в Україні неможливе будівництво європейської  демократичної держави.

З нагоди свята висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, головам квартальних комітетів за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

Бажаю міцного здоров’я, витримки і оптимізму, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови і розвитку нашого рідного Пирятина.

 

Міський голова            Олексій Рябоконь

4 грудня 2014 року

Відповідно до розпорядження міського голови 03 грудня відбулось сорок перше пленарне засідання Пирятинської міської ради шостого скликання.

На розгляд сесії було винесено 25 питань, що стосувались життєдіяльності територіальної громади міста. За пропозиціями головного бухгалтера комунального підприємства „Каштан“ Валентини Бих і керуючого справами виконавчого комітету міської ради Лариси Кочур до порядку денного депутати включили додатково ще два питання: про внесення змін до міської цільової Програми благоустрою Пирятина в частині виділення коштів на придбання опор для облаштування вуличного освітлення по вул. Цибаня в м.Пирятин, а також про спільний проект Пирятинської міської, Великокручанської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад – спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“.

4 грудня 2014 року

Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні, у складний для нашої держави і народу час, це свято стає

символом відваги, мужності, патріотизму та честі.

Адже саме зараз ви виконуєте найвідповідальнішу місію: захищаєте рубежі  України, її національні інтереси, суверенітет і цілісність, дбаєте про безпеку кожного з нас.

В цей святковий день низько схиляю голову перед подвигом тих, хто віддав своє  життя, мужньо захищаючи українську землю.

Висловлюю щиру вдячність пирятинцям, мобілізованим на військову службу, добровольцям, військовослужбовцям, які несуть військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.

Бажаю всім військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу нашої України, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, гідного життя та миру! Божих благословень вам і вашим родинам!

 

Міський голова            Олексій Рябоконь

3 грудня 2014 року

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня інвалідів!

Відзначення цього дня на Пирятинщині - це добра нагода проаналізувати, що вже зроблено і що треба зробити для створення гідних умов життя людей, які мають обмежені фізичні можливості, щоб вони відчували себе  рівними серед рівних, щоб  ніхто не був забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Хочу подякувати всім, хто допомагає та підтримує людей з особливими потребами, за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів, за тепло ваших сердець, любов та милосердя, які ви даруєте іншим.
         Висловлюю найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Від усього серця бажаю вам мужності, непохитної віри в себе і в життя, міцного здоров’я, добробуту, щастя, миру, достатку  та родинного благополуччя!

 

Міський голова            Олексій Рябоконь

2 грудня 2014 року

28 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та розвитку підприємництва головуванням депутата міської ради Олександри Салівон. Депутати розглянули та схвалили проекти рішень, заплановані до розгляду черговою сорок першою сесією міської ради, яка скликається 03 грудня, зокрема щодо уточнення показників міського бюджету на 2014 рік, пов’язане зі змінами та доповненнями до двох міських цільових Програм у сфері комунального господарства та утримання і розвитку комунального підприємства роздрібної торгівлі „Райдуга“, а також питання щодо розміру вартості харчування дітей в дошкільних навчальних закладах на 2015 рік, нормативу відрахування в наступному році комунальними підприємствами частини чистого прибутку до бюджету міської ради, погодили орієнтовний план діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів, а також звіти одержувачів коштів міського бюджету про їх використання на виконання заходів міських цільових програм.

2 грудня 2014 року

27 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та екології під головуванням депутата міської ради Сергія П’ятака. Депутати розглянули та схвалили проекти рішень, заплановані до розгляду черговою сорок першою сесією міської ради, яка скликається 03 грудня, зокрема щодо надання дозволів на виготовлення та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам міста, продовження приватним підприємцям договорів оренди земельних ділянок під об’єктами торгівлі, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, які підлягають зміні цільового призначення та на яких заплановане встановлення тимчасових споруд.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua