Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 грудня 2014 року 08:37

Шановні депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть сердечні  вітання з Днем місцевого самоврядування!

Цей день  - свято для кожного члена територіальної громади села, міста та району, яке об’єднує активних людей, справжніх лідерів територіальної спільноти у щирому прагненні зробити наші громади заможними та самодостатніми. У сучасному демократичному суспільстві, в умовах впровадження реальних та ефективних реформ  саме органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого та державного  значення.  Переконаний, що без дієвого і самодостатнього самоврядування в Україні неможливе будівництво європейської  демократичної держави.

З нагоди свята висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, головам квартальних комітетів за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

Бажаю міцного здоров’я, витримки і оптимізму, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови і розвитку нашого рідного Пирятина.

 

Міський голова            Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua