Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 грудня 2014 року 08:26

17 грудня відбулася позачергова сорок друга сесія міської ради

17 грудня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася позачергова сорок друга сесія міської ради.

Пленарне засідання, яке пройшло у відкритому режимі, провів секретар міської ради Олександр Новіков. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. Вони розглянули, обговорили і прийняли рішення з 27 питань порядку денного.

Зокрема, про внесення змін до показників міського бюджету на 2014 рік, пов’язаних з необхідністю доукомплектування дитячими меблями однієї із груп дошкільного навчального закладу „Сонечко“, внесенням змін до міських цільових програм по матеріальній підтримці членів сімей мобілізованих військовослужбовців та військовослужбовців, які проходять військову службу в зоні антитерористичної операції на сході України по контракту, щодо сплати комунальних послуг, а також  харчуванню їхніх дітей у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Депутатський корпус:

  1. погодив своїми рішеннями внесення змін до Правил благоустрою та утримання територій міста Пирятина, а також до плану діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік;
  2. розглянув та затвердив звіти одержувачів бюджетних коштів на виконання заходів міських цільових Програм у 2014 році (звітувались комунальні підприємства „Пирятинський міський водоканал“ (Микола Дубров), „Готель „Пирятин“ (Валентина Фисун), Пирятинська районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства „Колос“ (Сергій Плетінь), Пирятинська районна організація ветеранів (Богдан Дубецький).

Беручи до уваги інформацію головного бухгалтера комунального підприємства „Каштан“ Валентини Бих та рекомендації постійних комісій, депутати одноголосно схвалили тимчасові кошториси на І квартал 2015 року по двох міських цільових Програмах у сфері комунального господарства.

Після нетривалих обговорень депутати проголосували питання, що стосувалися поновлення договорів оренди земельних ділянок, затвердження документації із землеустрою, надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в натурі (на місцевості) пирятинцям-учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства.

Насамкінець головуючий подякував всім причетним до підготовки та проведення пленарного засідання за фаховість та належний рівень висвітлення питань порядку денного і побажав присутнім мирного неба та подальших успіхів у діяльності на благо рідного міста.

Всі прийняті рішення упродовж 5 днів після пленарного засідання будуть доступними для завантаження в рубриці Рішення сесій на нашій сторінці офіційного сайту міста Пирятина та Пирятинського району, а також на сайті Пирятинської територіальної громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua