Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 грудня 2014 року 13:38

На засіданні виконкому

29 грудня проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому головував міський голова  Олексій Рябоконь.

Заступником міського голови Варавою М. детально  проаналізовано стан виконання рішення виконкому міської ради від 29.11.2012 № 342 „Про заходи щодо формування і впровадження системи організації збирання та вивезення твердих побутових відходів в м.Пирятин“. Він зазначив, що КП „Каштан“ з 1 липня 2014 року укладено 129 договорів з жителями приватного сектору на вивіз твердих побутових відходів, з підприємствами, установами, організаціями – 145. Для упорядкування міського сміттєзвалища у грудні цього року розпочато роботи по його впорядкуванню на загальну суму 20075 грн. Виконавчим комітетом міської ради затверджено заходи щодо упорядкування території міського сміттєзвалища та недопущення пожеж на ньому.

Членами виконавчого комітету розглянуто питання щодо спільного проекту Пирятинської міської, Великокручанської, Олександрівської, Дейманівської, Харківецької, Сасинівської, Каплинцівської та Білоцерківської сільських рад району „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“. Відділам з земельних та екологічних питань та будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства спільно з КП „Каштан“ та сільськими головами рекомендовано розпочати роботу щодо розробки маршрутів руху сміттєвоза та розташування майданчиків для встановлення контейнерів, обрахунків вартості послуг на вивезення ТПВ.

З метою недопущення потрапляння стічних каналізаційних стоків на проїжджу частину вулиці Коцюбинського від будинку № 33, запобігання загрози здоров’ю вихованців ДЗН „Ромашка“, враховуючи надходження колективного звернення від мешканців вищевказаного будинку щодо несистематичного викачування вигрібної ями виконкомом міської ради членами виконкому розглянуто питання щодо встановлення КП „Пирятинський міський водоканал“ лічильників по обліку води в квартирах будинку по вул. Коцюбинського, 33. В обговоренні цього питання взяли участь Дубров М.Я., начальник міського водоканалу, та представники цього будинку. 

Крім того, виконавчим комітетом погоджено норми витрат води споживачами (юридичними та фізичними особами-підприємцями) КП „Пирятинський міський водоканал“.

Підсумовуючи роботу виконавчого комітету впродовж 2014 року виконкомом міської ради розглянуто питання щодо підсумків робити із зверненнями громадян, роботи дорадчих органів виконкому, а саме:  опікунської, адміністративної та житлово-побутової комісій.

 Також на засіданні виконавчого комітету прийняті рішення з соціальних та комунальних питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua