Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 жовтня 2014 року 15:28

Перший крок до співробітництва територіальних громад – спільний проект

29 жовтня міський голова Рябоконь О.П. та заступник міського голови Варава М.В. взяли участь у Координаційній раді з питань місцевого самоврядування при голові районної.

 Одним  з актуальних питань, які  розглядалися на координаційній раді та активно обговорювалися сільськими головами,   було питання участі Пирятинського району в Обласному конкурсі проектів співробітництва територіальних громад Полтавської області, який реалізується за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Полтавської обласної ради та  Проекту  Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“. Метою цього Проекту є відбір проектів територіальних громад, які спрямовані на вирішення спільних проблем декількох територіальних громад, які фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів, інших джерел, не заборонених законодавством, та грантових коштів GIZ.

Оскільки проблемним питанням як для міської громади, так і сільських громад району є системний збір і вивезення твердих побутових відходів, то і майбутній спільний проект, спрямований на вирішення цієї проблеми та підвищення екологічного виховання серед  громад району.  За попередньою домовленістю партнерами Пирятинської міської ради по реалізації проекту стануть громади Сасинівської, Дейманівської, Білоцерківської, Харківецької, Олександрівської, Каплинцівської та Великокручанської сільських рад Пирятинського району.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua